Aikarele


2 Tulokset

TM 345 M (Tuotenro 3450731 / Sähkönumero 2706404)

  • Elektroninen aikarele
  • Lukittuva kiertokytkin aika-alueen valintaan sekä seuraaville käyttötavoille:
  • Havahtumisviive (AV), ilman ohjauskosketinta
Lisätietoa

TM 345 B (Tuotenro 3450730 / Sähkönumero 2706405)

  • Elektroninen aikarele
  • Pulssigeneraattoritoiminnolla
  • Impulssin ja taukoajan kesto voidaan asettaa toisistaan riippumattomasti
Lisätietoa

Aikarele

Theben elektronisia ajastinreleitä voidaan käyttää yleisesti ohjaamaan automaattisia prosesseja koneissa, valaistuksessa, ilmanvaihdossa, lämmityksessä, esteissä jne. Ajoitusreleissämme on monijännitetulo kaikille syöttö- ja ohjausjännitteille (mukaan lukien ajoitusreleet 12 V AC/DC , 24 V AC/DC, 230 VAC/DC). Johtosiltoja tai lisäliittimiä ei tarvita. Kaikki Theben-aikareleet on asennettu DIN-lippukiskoon (1 TE) ja ne käyttävät potentiaalivapaata kytkentälähtöä ja LED-valoa kytkentätilan näyttämiseen. Kytkentäkapasiteetti on 8 A.

Aikarele kellogeneraattorilla mahdollistaa tarkan analogisen ajan asetuksen asetusalueella 0,1 s - 100 h. Pulssin ja tauon kesto voidaan asettaa toisistaan riippumatta.

Monitoimiajoitusreleillä aikaalue (0,1 s - 100 h) ja eri toimintatilat voidaan valita kiertokytkimillä: ON-viive ilman ohjauskosketinta, ON-pulssi ilman ohjauskosketinta, OFF-viive ohjauskoskettimella, pulssinmuotoilija ohjauskosketin, ON/OFF viive ohjauskoskettimella, ON-/pyyhintä ohjauskoskettimella ja kellogeneraattori ilman ohjauskosketinta.