Kestävyyden ohjaamana

Strategiamme ja toimintamme kohti vihreämpää maailmaa

"Making the World Greener" heijastaa vahvaa sitoutumistamme vastuullisuuteen sekä luonnon että tulevien sukupolvien hyväksi. Tämän vuoksi kestävän kehityksen periaate on syvälle juurtunut yrityksessämme. Erityinen esimerkki tästä sitoutumisesta on käsitteemme "Human Centered Building Automation" eli ihmiskeskeinen kiinteistöautomaatio, joka panostaa ihmisten hyvinvointiin rakennusten sijaan.

Tavoitteenamme on luoda tasapainoinen märää teknologiaa vastaamaan ihmisten tarpeita, samalla optimoiden energiansäästömahollisuudet ja tehdäksemme rakennuskannasta kestävämmän tulevaisuutta ajatellen. Tämän lähestymistavan avulla pyrimme vähentämään ympäristövaikutuksia ja luomaan parempia, terveellisempiä ja ekologisempia tiloja elämälle.

"Rakennus- ja kiinteistöala on yksi maailman suurimmista hiilidioksidipäästöjen aiheuttajista, ja sen on vihdoinkin ryhdyttävä tehokkaisiin toimenpiteisiin korkeiden energiatarpeiden ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi."

Paul Sebastian Schwenk, Toimitusjohtaja Theben AG

TITLE_FI_FI does not exist

Tavoitteemme: todellinen ilmastoneutraalius

Ilmastoneutraalius hiilidioksidipäästöjä kompensoimalla on yksi mahdollinen lähestymistapa ympäristön hyvinvoinnin edistämiseksi. Kuitenkin meidän käsityksemme "todellisesta" ilmastoneutraaliudesta menee askeleen pidemmälle. Tavoitteenamme on ensisijaisesti minimoida CO2-päästöt siellä, missä meillä on vaikutusvaltaa ja mahdollisuus tehdä muutoksia omassa toiminnassamme. Vasta sitten, kun olemme tehneet kaikkemme päästöjen vähentämiseksi omassa toiminnassamme, turvaudumme kompensointitoimenpiteitä.

TITLE_FI_FI does not exist

Energiaa oikeaan aikaan

Yrityksemme perustaja Paul Schwenkin lainaus on ollut mukanamme yli 100 vuoden ajan, eikä aihe ole menettänyt ajankohtaisuuttaan – päinvastoin. Tältä sivulta voit tutustua monipuolisiin energiansäästömahdollisuuksiin ja siihen, mitä teemme edistääksemme tätä asiaa.

TITLE_FI_FI does not exist

Tuotteen elinkaari

Tuotteillamme pyrimme tekemään huomisen rakennuksista vihreämpiä ja kestävämpiä. Tämän saavuttamiseksi käsittelemme jokaisen tuotteen elinkaaren osa-alueen huolellisesti: toimittajista ja kuljetusreiteistä, komponenteista ja käytetyistä materiaaleista aina tuotantoprosesseihin, pakkauksiin ja kierrätykseen asti.

TITLE_FI_FI does not exist

Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta

Kestävyyden, ilmastonmuutoksen ja ekologisen monimuotoisuuden kysymykset koskettavat meitä kaikkia. Olipa kyse harjoittelijoista tai johtokunnasta, meillä Thebenillä jokaisella on vahva välittämisen tunne. Ymmärrämme, että jokainen pieni panos on merkityksellinen, ja yhdessä voimme saavuttaa uskomattomia asioita. Uskomme yhteistyön voimaan ja haluamme olla osa ratkaisua näissä tärkeissä kysymyksissä.