Yhteistyö

Johtavana aikaohjauksen, valaistuksen ja ilmastoinnin ohjausjärjestelmien toimittajana Theben AG osallistuu erilaisiin laatua, innovaatioita ja kestävyyttä koskeviin hankkeisiin. Lisäksi teemme yhdessä kumppaniemme kanssa sähköalan standardien kehitystyötä.

KNX Association

KNX Association
KNX on maailmanlaajuisesti tunnustettu talotekniikan keskitetyn ohjauksen standardi. Eri valmistajien KNX-tuotteet voidaan yhdistää toisiinsa. KNX Association, jonka toimipaikka on Brüsselissä, valvoo tätä standardia ja kehittää sitä jatkuvasti lähes 200 jäsenensä voimin – me olemme yksi näistä kehityskumppaneista. KNX Assocationin kumppaneihin kuuluu koko maailmassa on yli 21 000 asennusliikettä 70 maassa ja yli 50 teknistä yliopistoa sekä yli 100 oppilaistosta.

OpenTherm

OpenTherm
on Plug & Play -väyläjärjestelmä lämmityksen ohjaukseen. Monissa kaasukondenssilaitteissa on jo nyt OpenTherm-liitäntä tai valmistajat tarjoavat vaihtoehtoista OpenTherm-liittymää. Theben on OpenTherm Associationin kehityskumppani. Muiden kehityskumppanien kanssa työskentelemme tämän standardin yleistymisen hyväksi.