Ainutlaatuisen hyvä: Thebenin sovellukset

Theben-sovelluksille on ominaista niiden mukava, turvallinen ja helppo käyttö. Ja mikä parasta, ne ovat ladattavissa ilmaiseksi App Store -kaupoista.

Theben_DALI-2 RS Plug App

DALI-2 RS Plug App

The DALI-2 Room Solution is a complete solution for individual rooms and includes all the necessary DALI-2 core components. The advantages are evident wherever individual lighting concepts need to be customised.

TITLE_FI_FI does not exist

thePixa -sovellus

Optinen läsnäoloilmaisin Pixa P360 KNX tunnistaa erot valvottavissa tiloissa ja käsittelee niihin liittyvät tiedot. Pixa tunnistaa, kuinka monta kohdetta valvonta-alueella on, ja laskee ne.

TITLE_FI_FI does not exist

iONplay -sovellus

IONplay App -sovelluksella kaikkia iON 108 KNX -huoneohjaimen toimintoja voidaan käyttää helposti ja turvallisesti sovelluksen kautta. ION 108 KNX -sovelluksella voidaan ohjata jopa 20 toimintoa KNX-pohjaisessa älyrakennuksessa, kuten valojen kytkeminen ja himmennys, taajuusmuuttajien hallinta, arvojen lähettäminen, värien ja värilämpötilan asettaminen ja paljon muuta.

TITLE_FI_FI does not exist

LUXORplay -sovellus

LUXORliving on Thebenin yksinkertainen älykäs kotijärjestelmä, joka tarjoaa kaiken, mikä tekee kodista mukavamman, ja mistä on karsittu kaikki tarpeeton. Valot päälle, valot pois päältä. Himmennys. Lämmityksen ja sälekaihtimien ohjaus. Nämä ovat tärkeitä. LUXORplay on sovellus LUXORlivingin mukavaan, turvalliseen ja helppoon käyttöön WLANin ja etäyhteyden Theben-pilven kautta.

TITLE_FI_FI does not exist

MAXplus -sovellus

MAXplus on Thebenin älypuhelinsovellus uppoasennettavien DIMAX 544 plus P -yleishimmentimien helppokäyttöiseen ohjelmointiin ja ohjaukseen. Sovelluksen käyttöönotto ja käyttö on havainnollista tai helppoa.

TITLE_FI_FI does not exist

OBELISK top3 -sovellus

top3-App-sovelluksen avulla Thebenin digitaalisten aikakytkinten ja top3-hämäräkytkimien ohjelmat voidaan ohjelmoida helposti, nopeasti ja kätevästi älypuhelimen tai tablettitietokoneen kautta. Ohjelmat siirretään Bluetooth OBELISK top3:n (Bluetooth Low Energy -sovitin) avulla väärinkäytöltä estettynä top3-laitteisiin.

TITLE_FI_FI does not exist

RAMSES BLE -sovellus

Thebenin RAMSES BLE:tä (digitaalinen kellotermostaatti) (OpenTherm, verkko) käytetään huonelämpötilan ajankohtaiseen seurantaan ja säätämiseen omakotitaloissa, toimistoissa jne. Käyttö ja ohjelmointi suoritetaan yksinomaan sovelluksen kautta. Käyttöönotto, käyttö ja ohjelmointi ovat havainnollista.

TITLE_FI_FI does not exist

theSenda Plug -sovellus

theSenda Plug on käyttäjäystävällinen ja ilmainen sovellus liike- ja läsnäoloilmaisimien sekä LED-valojen, joissa on integroitu liiketunnistin, (theLeda D) kätevään ohjelmointiin. Parametrit lähetetään Bluetoothin kautta theSenda B -kaukosäätimeen ja siirretään sieltä automaattisesti infrapunan avulla tunnistimeen. Sillä voidaan asettaa kaikki Thebenin ilmaisimien parametrit ja käyttää niitä helposti, nopeasti ja luotettavasti. Ja päivittämällä ilmaisintietokantaa säännöllisesti pysyt aina ajan tasalla.

Voit ladata sovelluksemme kätevästi App Storesta tai Google Play Storesta.

apple app store logo