Yksinkertaisesti älykkäämpi automaatio KNX-järjestelmillä

KNX-tuotteet ja KNX-järjestelmät Thebeniltä

Säästä energiaa ja lisää mukavuutta

KNX on jo kauan sitten vakiinnuttanut asemansa kiinteistöautomaation maailmanlaajuisena standardina. Huoneilmanvaihto, valaistuksen- ja kaihtimien ohjaus - kaikki nämä ovat KNX:n klassisia toimintoja. KNX-järjestelmät soveltuvat sekä suurempiin kokonaisuuksiin että yksityiskoteihin. KNX on kuitenkin paljon muutakin kuin väyläjärjestelmä. Se on yhtä monipuolinen kuin elämä itse.

KNX-järjestelmät tarjoavat tekniset mahdollisuudet tehdä rakennuksesta älykäs ja energiatehokas, ja parantaa mukavuutta ja elämänlaatua. Lue täältä, miten voit parhaiten hyödyntää KNX:ää Thebenin avulla itsellesi sekä asiakkaillesi.

TITLE_FI_FI does not exist

Mikä on KNX?

KNX-teknologian avulla voit ohjata rakennuksen eri automaatiojärjestelmiä kokonaisuutena. Kaikki rakennuksen toiminnot voidaan verkottaa, ohjelmoida ja ohjata saumattomasti. Mutta mitä KNX-järjestelmä oikeastaan on? Miten KNX-tekniikka toimii? Mitkä ovat sen edut? Ja miten KNX-kiinteistöautomaatioratkaisut voidaan ohjelmoida? Täältä saat arvokasta taustatietoa, joka ohjaa sinua eteenpäin.

TITLE_FI_FI does not exist

KNX & LED

LEDit avaavat täysin uusia mahdollisuuksia energiatehokkuuden ja valaistuksen suunnittelun kannalta. Mutta miten LED-valonlähteitä voidaan kytkeä ja himmentää luotettavasti KNX-kiinteistöautomaatiossa? Missä ovat tekniset haasteet, jotta KNX ja LED sopisivat optimaalisesti yhteen? Ja mitkä Thebenin KNX-LED-himmennin- tai himmennystoimilaitteet ja KNX-kytkentätoimilaitteet tarjoavat tähän tehokkaita ratkaisuja? Lisätietoja saat täältä.

TITLE_FI_FI does not exist

KNX-tuotteet

KNX-liike-/ tai läsnäolotunnistimet, KNX-toimilaitteet (myös radiotoimilaitteina), painikkeet tai sääasemat sekä KNX DALI -gateway tai KNX Smart Home -järjestelmät: Thebenin tuotevalikoimasta löydät oikeat ratkaisut kaikkiin tarpeisiin. Tämä kaikki turvallisen tiedonsiirron KNX Data Secure -palvelun avulla. Tutustu tästä!

TITLE_FI_FI does not exist

KNX-sovellukset ja ratkaisut

Mitä KNX:llä voi oikeastaan tehdä? Miten olisi valaistuksen ohjaus himmennystoiminnolla ja kulkuvalaistuksella? Kaihtimien ohjaus auringon sijainnin seurannalla? Ilmanvaihdon ohjaus CO2-antureilla? Tai lämpötilan säätö puhallinkonvektorin toimilaitteella? Thebenin KNX-tuotteet ja KNX-ratkaisut tarjoavat valtavan valikoiman sovelluksia lähes kaikkiin tarpeisiin.

TITLE_FI_FI does not exist

KNX-esite

Esitteessämme "Cleverly automated. KNX-koti- ja rakennusautomaatio", löydät kaiken tarvittavan KNX-järjestelmistä, KNX-teknologioista, KNX & LEDit, KNX-tuotteista ja sopivista sovelluksista. Voit ladata sen tästä!