Yksinkertaisesti älykkäämpi automaatio KNX-järjestelmillä

KNX-tuotteet ja KNX-järjestelmät Thebeniltä

Säästä energiaa ja lisää mukavuutta

KNX on jo kauan sitten vakiinnuttanut asemansa kiinteistöautomaation maailmanlaajuisena standardina. Huoneilmanvaihto, valaistuksen- ja kaihtimien ohjaus - kaikki nämä ovat KNX:n klassisia toimintoja. KNX-järjestelmät soveltuvat sekä suurempiin kokonaisuuksiin että yksityiskoteihin. KNX on kuitenkin paljon muutakin kuin väyläjärjestelmä. Se on yhtä monipuolinen kuin elämä itse.

KNX-järjestelmät tarjoavat tekniset mahdollisuudet tehdä rakennuksesta älykäs ja energiatehokas, ja parantaa mukavuutta ja elämänlaatua. Lue täältä, miten voit parhaiten hyödyntää KNX:ää Thebenin avulla itsellesi sekä asiakkaillesi.

TITLE_FI_FI does not exist

Mikä on KNX?

KNX-teknologian avulla voit ohjata rakennuksen eri automaatiojärjestelmiä kokonaisuutena. Kaikki rakennuksen toiminnot voidaan verkottaa, ohjelmoida ja ohjata saumattomasti. Mutta mitä KNX-järjestelmä oikeastaan on? Miten KNX-tekniikka toimii? Mitkä ovat sen edut? Ja miten KNX-kiinteistöautomaatioratkaisut voidaan ohjelmoida? Täältä saat arvokasta taustatietoa, joka ohjaa sinua eteenpäin.

TITLE_FI_FI does not exist

KNX & LED

LEDit avaavat täysin uusia mahdollisuuksia energiatehokkuuden ja valaistuksen suunnittelun kannalta. Mutta miten LED-valonlähteitä voidaan kytkeä ja himmentää luotettavasti KNX-kiinteistöautomaatiossa? Missä ovat tekniset haasteet, jotta KNX ja LED sopisivat optimaalisesti yhteen? Ja mitkä Thebenin KNX-LED-himmennin- tai himmennystoimilaitteet ja KNX-kytkentätoimilaitteet tarjoavat tähän tehokkaita ratkaisuja? Lisätietoja saat täältä.

TITLE_FI_FI does not exist

KNX-tuotteet

KNX-liike-/ tai läsnäolotunnistimet, KNX-toimilaitteet (myös radiotoimilaitteina), painikkeet tai sääasemat sekä KNX DALI -gateway tai KNX Smart Home -järjestelmät: Thebenin tuotevalikoimasta löydät oikeat ratkaisut kaikkiin tarpeisiin. Tämä kaikki turvallisen tiedonsiirron KNX Data Secure -palvelun avulla. Tutustu tästä!

TITLE_FI_FI does not exist

KNX-sovellukset ja ratkaisut

Mitä KNX:llä voi oikeastaan tehdä? Miten olisi valaistuksen ohjaus himmennystoiminnolla ja kulkuvalaistuksella? Kaihtimien ohjaus auringon sijainnin seurannalla? Ilmanvaihdon ohjaus CO2-antureilla? Tai lämpötilan säätö puhallinkonvektorin toimilaitteella? Thebenin KNX-tuotteet ja KNX-ratkaisut tarjoavat valtavan valikoiman sovelluksia lähes kaikkiin tarpeisiin.

TITLE_FI_FI does not exist

KNX-esite

Esitteessämme "Cleverly automated. KNX-koti- ja rakennusautomaatio", löydät kaiken tarvittavan KNX-järjestelmistä, KNX-teknologioista, KNX & LEDit, KNX-tuotteista ja sopivista sovelluksista. Voit ladata sen tästä!

Kiinteistönhallintaa KNX:n avulla

Toinen avain ihmislähtöisen rakennusautomaation onnistumiseen on siirtyminen käyttövaiheeseen ja rakennuksen pitkäaikaiseen käyttöön. On tärkeää, että ilmaisimet ja anturit otetaan käyttöön oikein, jotta ne toimivat suunnitelmien mukaisesti. Väärin tai tehdasasetusten mukaiset tunnistimet eivät voi tuottaa optimaalista tulosta.

Der Tradierung von Wissen kommt dann eine weitere entscheidende Aufgabe zu, denn so wie sich Nutzungen ändern können, sollte sich bis zu einem gewissen Grat auch Haustechnik anpassen lassen. Dies bedeutet aber, dass auch nach Jahren noch Fachpersonal in der Lage sein muss, in die Systeme einzugreifen und sie neu zu tarieren – in der Praxis ist dies viel zu oft nicht der Fall. BIM kann an diesem Punkt einen entscheidenden Beitrag leisten, wenn das Modell über den gesamten Lebenszyklus eines Gebäudes als digitaler Zwilling aktuell gehalten wird und so jederzeit einen tiefen Einblick in die technische Ausstattung ermöglicht. Darüber hinaus muss die KNX-Konfiguration auch nach Jahren noch zugänglich und anpassbar sein.