Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta

Kestävyys ja ekologinen monimuotoisuus ovat kysymyksiä, jotka koskettavat meitä kaikkia.  Ymmärrämme, että jokainen pieni panos on merkityksellinen, ja että me yhdessä voimme saavuttaa uskomattomia asioita. Uskomme yhteistyön voimaan ja haluamme olla osa ratkaisua näissä keskeisissä kysymyksissä.

Miksi e-harjoittelijamme ovat todellisia edelläkävijöitä?

Koska koulutamme heidät samalla myös energiakäytöstä tarkkaavaisiksi.

Thebenillä kehitämme tuotteita joiden tavoitteena on vähentää omaa energiankulutusta ​​jopa 10 % sukupolvelta toiselle. Tätä varten tarvitsemme asiantuntijoita, jotka ajattelevat eteenpäin ja löytävät ratkaisuja, joita kenelläkään ei ole tänään. Siksi teemme jo harjoittelijoistamme energiansäästöstä tietoisia. 

TITLE_FI_FI does not exist

Miksi hallituksemme kuuluu kestävän kehityksen tiimiin?

Sillä ympäristöpolitiikka on keskeinen osa johtamista, ja näin mahdollistamme nopeammat päätökset.

Nykyään ympäristötavoitteet vaikuttavat kaikkiin yrityksen prosesseihin. Energiankulutuksesta ja toimitusketjujen validoinnista aina jätemäärien vähentämiseen - asiat on helpompi saada aikaan, kun päätöksentekijä on mukana neuvottelupöydässä.

Panostuksemme Madertaliin

Madertal-tehtaamme on nyt myös koti hunajaa tuottaville mehiläisille. Se on pieni panos kukkivalle ympäristölle. 

Kukkivat maisemat syntyvät luonnon omalla työvoimalla - nimittäin mehiläisten ahkeruudella. Mehiläiset edistävät merkittävästi biologisen monimuotoisuutemme säilyttämistä, ja siksi olemmekin asettaneet mehiläisyhdyskuntia Maderin laaksoon - aivan tuotteidemme alkulähteille.