Energiaa oikeaan aikaan

Yrityksemme perustaja Paul Schwenkin lainaus on ollut mukanamme yli 100 vuoden ajan, eikä aihe ole menettänyt ajankohtaisuuttaan – päinvastoin. Tältä sivulta voit tutustua monipuolisiin energiansäästömahdollisuuksiin ja siihen, mitä teemme edistääksemme tätä asiaa.

Mitä teemme kaikella aurinkoenergiallamme?

Näin osallistumme ilmaston suojelemiseen, energiatehokkaasti.

Hallintorakennuksessamme Haigerlochissa tuotamme yli 27 000 kWh aurinkosähköä vuosittain 24 kWp:n aurinkosähköjärjestelmällämme, ja Madertalissa sijaitsevassa tuotantorakennuksessamme jopa yli 130 000 kWh sähköä 115,65 kWp:n aurinkosähköjärjestelmällämme. Tämän ansiosta sekä pääkonttorimme että kaikki tytäryhtiömme ympäri maailmaa ovat jo nyt sähkön suhteen CO2-neutraaleja! Olemme ylpeitä osuudestamme kestävän tulevaisuuden rakentamisessa ja jatkamme päättäväisesti kohti entistä vihreämpää toimintaa.

Miksi pumppaamme lämpöä tuotantoomme?

Koska tällä tavalla suojelemme ilmastoa - ja säästämme energiaa erittäin tehokkaasti.

Ilmalämpöpumput eivät ehkä ole ympäristöystävällisin lämmitysmuoto, mutta ne ovat ympäristöystävällisempiä kuin monet muut vaihtoehdot. Olemme käyttäneet ilmalämpöpumppuja tuotannossamme vuodesta 2017 lähtien, säästäen kaasua noin 90 000 kw/h vuodessa. Tulokset voivat vaihdella sääolosuhteiden ja lämmityskauden mukaan, ja parhaimmillaan ne voivat olla vieläkin positiivisempia.

Miten luomme tulevaisuudenkestävän valaistuksen?

Siirtymällä täyteen LED-valaistukseen.

Vuodesta 2017 lähtien olemme päivittäneet valaistustamme täyteen LED-valaistukseen, mikä on merkittävä askel energiansäästössä erittäin pientä vaivaa vasten. Samalla päivitämme vikojen ilmaantuessa jäljellä olevat valaisimet kestävämpään vaihtoehtoon.