Energiaa oikeaan aikaan

Yrityksemme perustaja Paul Schwenkin lainaus on ollut mukanamme yli 100 vuoden ajan, eikä aihe ole menettänyt ajankohtaisuuttaan – päinvastoin. Tältä sivulta voit tutustua monipuolisiin energiansäästömahdollisuuksiin ja siihen, mitä teemme edistääksemme tätä asiaa.

Mitä teemme kaikella aurinkoenergiallamme?

Näin osallistumme ilmaston suojeluun. Ja säästämme energiaa tehokkaasti.

Hallintorakennuksessamme Haigerlochissa tuotamme yli 27 000 kWh aurinkosähköä vuosittain 24 kWp:n aurinkosähköjärjestelmällämme, ja Madertalissa sijaitsevassa tuotantorakennuksessamme jopa yli 130 000 kWh sähköä 115,65 kWp:n aurinkosähköjärjestelmällämme. Tämän ansiosta sekä pääkonttorimme että kaikki tytäryhtiömme ympäri maailmaa ovat jo nyt sähkön suhteen CO2-neutraaleja! Olemme ylpeitä osuudestamme kestävän tulevaisuuden rakentamisessa ja jatkamme päättäväisesti kohti entistä vihreämpää toimintaa.

Miksi pumppaamme lämpöä tuotantoomme?

Koska tällä tavalla suojelemme ilmastoa - ja säästämme energiaa erittäin tehokkaasti.

Ilmalämpöpumput eivät ehkä ole ympäristöystävällisin lämmitysmuoto, mutta ne ovat ympäristöystävällisempiä kuin monet muut. Olemme käyttäneet niitä tuotannossamme vuodesta 2017 lähtien. Tämä säästää kaasua noin 90 000 kw/h vuodessa. Säästä ja lämmityskaudesta riippuen tulokset voivat olla jopa kannattavammat.

Miksi näemme aina valon?

Sillä olemme siirtymässä täysin LED-valaistukseen. 

Vuodesta 2017 lähtien olemme vaihtaneet noin 85 % Hohenbergstraßen hallintorakennuksemme ja Madertalin toimintarakennuksen valaistuksesta LED-valaistukseen. Tämä säästää jopa 85 % energiaa verrattuna perinteiseen valaistukseen. Muunnamme jatkuvasti jäljellä olevat valaisimet vikojen jälkeen.