Ilmastoinnin säätö

Tehokas lämmityksen, ilmastoinnin ja ilmanvaihdon ohjaus huonetermostaateilla, kellotermostaateilla ja CO2-antureilla

Thebenin huonetermostaatilla säästät energiaa, mutta myös lämmität erittäin mukavasti: ei ole väliä, valitsetko sovellukseesi analogisen huonetermostaatin vai digitaalisen huonetermostaatin. Automaattisella yöajastimella varustetulla kellotermostaatilla vähennät energiakustannuksia mukavuudesta tinkimättä. Kellotermostaatit soveltuvat erinomaisesti myös vanhojen asuntojen jälkiasennukseen ja kunnostukseen. Tämä tarkoittaa, että radio-ohjattavia kellotermostaatteja varten ei tarvitse asentaa uusia kaapeleita. Thebenin CO2-anturit parantavat sisäilman laatua yhdessä ilmastoinnin ohjauksen kanssa.

Tehokas lämmityksen, ilmastoinnin ja ilmanvaihdon ohjaus huonetermostaateilla, kellotermostaateilla ja CO2-antureilla

Theben huonetermostaatilla säästät energiaa, mutta myös lämmität erittäin mukavasti: ei ole väliä, valitsetko sovellukseesi analogisen huonetermostaatin vai digitaalisen huonetermostaatin. Automaattisella yöajastimella varustetulla kellotermostaatilla vähennät energiakustannuksia mukavuudesta tinkimättä. Kellotermostaatit soveltuvat erinomaisesti myös vanhojen asuntojen jälkiasennukseen ja kunnostukseen. Tämä tarkoittaa, että radio-ohjattavia kellotermostaatteja varten ei tarvitse asentaa uusia kaapeleita. Theben CO2-anturit parantavat sisäilman laatua yhdessä ilmastoinnin ohjauksen kanssa.

Digitaaliset ja analogiset huonetermostaatit:
Theben RAMSES-huonetermostaatilla voit ohjata huoneiden lämmitystä yksilöllisesti, energiatehokkaasti ja ajasta riippuen: Kylpyhuoneessa saa olla aamulla viihtyisä ja lämmin, olohuoneessa lämpötilaa voidaan laskea muutamalla asteella yöllä. Huonetermostaatin avulla voit ohjata lattialämmitysjärjestelmää, lämpöpumppua tai klassista patteria. Se, käytätkö seinään vai uppoasennettavaa huonetermostaattia tai käytätkö mieluummin digitaalista vai analogista huonetermostaattia, on täysin sinun päätettävissäsi.

Digitaaliset ja analogiset kellotermostaatit:
OpenTherm, analoginen vai digitaalinen kellotermostaatti? Riippumatta siitä, mihin sovellukseen etsit kellotermostaattia, löydät Thebeniltä oikean laitteen huonelämpötilan ajasta riippuvaan säätöön - myös radio-ohjatusti. Esiasennettuja lämpötilaprofiileja voidaan säätää nopeasti ja helposti digitaalisten kellotermostaattien tekstinäytön avulla. Lisäksi joidenkin yksiköiden toimintoja voi ohjata kätevästi ilmaisella sovelluksella. Olipa kyseessä lämpöpumppu, lattialämmitys tai patterit - niitä kaikkia voidaan ohjata RAMSES-kellotermostaateilla. Analogisten kellotermostaattien avulla voit säätää päivä- tai viikko-ohjelmaa yksilöllisesti kytkettävien välilehtien tai segmenttikiekkojen avulla. Theben analogiset kellotermostaatit ohjaavat myös lämpöpumppuja, lattialämmitysjärjestelmiä tai termisiä toimilaitteita kätevästi ja energiaa säästävästi relekontaktin kautta.

CO2-anturit:
Theben AMUN CO2-antureilla, CO2-merkkivaloilla ja siirrettävillä CO2-monitoreilla voit parantaa ilmanlaatua julkisissa tiloissa, kuten kouluissa, päiväkodeissa, yliopistoissa, kokoontumistiloissa tai suurissa toimistoissa. Ilman CO2-pitoisuutta seurataan jatkuvasti. Jos säädettävät raja-arvot ylittyvät, laite varoittaa LED-merkkivalojärjestelmän avulla ja kytkee ilmanvaihdon tai ilmastoinnin ohjauksen päälle. Lisäksi saatavilla on yksiköitä, joissa on integroitu lämpötilan ja suhteellisen kosteuden mittaus tuulettimen optimoitua ohjausta varten.