Analoginen

Analoge Uhrenthermostate

Analoge Uhrenthermostate von Theben steuern Wärmepumpen, Fußbodenheizungen, Heizkörper oder Gasthermen umweltfreundlich und energiesparend. Über die Segmentscheibe wählen Sie zwischen Tages- und Wochenprogramm und heizen Ihre Räume dann, wenn Sie es wünschen. Wählen Sie auf der 24h Segment-Schaltscheibe die gewünschten Ein- und Ausschaltzeiten über Steckreiter und drehen Sie die Scheibe dann um. Auf der Rückseite zeigt die Scheibe die 7-Tage-Segmente. Neben diesen individuell einstellbaren Temperaturprofilen können Sie zwischen Betriebsarten wie „dauernde Absenktemperatur“, „dauernde Normaltemperatur“, „Automatikbetrieb“ sowie „Frost- und Pflanzenschutz“ wählen. Die Analog-Uhrenthermostate zur Wandmontage sind in Varianten mit 230 V Betriebsspannung oder Batteriebetrieb erhältlich.

Digitaaliset ja analogiset huonetermostaatit

Theben RAMSES-huonetermostaatilla voit ohjata huoneiden lämmitystä yksilöllisesti, energiatehokkaasti ja ajasta riippuen: Kylpyhuoneessa on oltava aamulla viihtyisä ja lämmin, olohuoneessa lämpötilaa voidaan laskea muutamalla asteella yöllä. Huonetermostaatin avulla voit ohjata lattialämmitysjärjestelmää, lämpöpumppua tai klassista patteria. Se, käytätkö seinään vai uppoasennettavaa huonetermostaattia tai käytätkö mieluummin digitaalista vai analogista huonetermostaattia, on täysin sinun päätettävissäsi.

Digitaaliset huonetermostaatit seinä- ja uppoasennukseen
Kaikkia perinteisiä lämmitysjärjestelmiä voidaan ohjata energiatehokkaasti Theben elektronisella huonetermostaatilla: Lämpöpumput, kaasukattilat, lattialämmitysjärjestelmät tai sähkölämmittimet. Yksilöllisesti säädettävät lämmitys- ja lämpötilaprofiilit takaavat lämpimän kodin ja alhaiset energiakustannukset. Yksittäisten huoneiden ohjaus on mahdollista yhdessä Theben-toimilaitteiden kanssa. Digitaalinen huonetermostaatti RAMSES 714 A tarjoaa myös ulkoisen lämpötila-anturin lattialämmitystä varten (kosteat tilat tai kylpyhuoneen lämmitys). LED-valo osoittaa lämmityksen tilan kaikissa yksiköissä.

Theben digitaaliset huonetermostaatit uppoasennukseen sopivat tavallisten kytkinvalmistajien sovitinkehyksiin ja sulautuvat harmonisesti olemassa oleviin kytkin- ja pistorasioiden riveihin. Tässä tapauksessa ulkoinen lämpötilan alentaminen (3 K tai 5 K) on mahdollista ajastimella ohjaamalla. Seinäasennukseen tarkoitetuissa yksiköissä integroitu lämpötilan alentaminen (noin 3,5 K) on mahdollista myös ajastimella ohjaamalla. Lämpötilan alenema voidaan pienentää 2 K:iin avaamalla johdinjohdin.

Analogiset huonetermostaatit seinä- ja uppoasennukseen
Olipa kyseessä seinä- tai uppoasennus - Thebeniltä löytyy oikea analoginen huonetermostaatti jokaiseen sovellukseen. Huonetermostaatilla voidaan ohjata huoneen lisäksi myös keskuslämmitystä. Jos olet kytkenyt ilmastointilaitteen, voit vaihtaa "lämmityksen" ja "jäähdytyksen" välillä Theben-huonetermostaateilla, kuten RAMSES 708 ja RAMSES 709 . Huonetermostaattiemme uppoasennukseen tarkoitettu keskikappale sopii lähes kaikkiin yleisimpien kytkinvalmistajien sovitinkehyksiin ja sopii siten harmonisesti olemassa oleviin kytkin- ja pistorasioiden riveihin. RAMSES 746 RA -laitteessa ulkoinen lämpötilan alentaminen (n. 4 K) on mahdollista ajastimella ohjatusti. Joissakin seinäasennuksissa, kuten RAMSES 703:ssa ja RAMSES 706: ssa, integroitu lämpötilan alennus (noin 4 K) voidaan toteuttaa myös ajastimella ohjatusti.