iONplay -sovellus

 

IONplay App -sovelluksella kaikkia iON 108 KNX -huoneohjaimen toimintoja voidaan käyttää helposti ja turvallisesti sovelluksen kautta. ION 108 KNX -sovelluksella voidaan ohjata jopa 20 toimintoa KNX-pohjaisessa älyrakennuksessa, kuten valojen kytkeminen ja himmennys, taajuusmuuttajien hallinta, arvojen lähettäminen, värien ja värilämpötilan asettaminen ja paljon muuta. iONplay App -sovelluksen turvallisen ja yksinkertaisen Bluetoothin-yhteyden ansiosta, mitään erityisiä verkkoasetuksia tai tietoja ei tarvita. Tämän tyyppinen liitäntä on ihanteellinen käytettäväksi kokous- tai hotellihuoneissa, koska käyttäjät eivät tarvitse pääsyä IP-verkkoon voidakseen käyttää iON 108 KNX -laitetta kätevästi älypuhelimen kautta.

Tärkeimmät toiminnot yleiskatsauksessa:

  • ION 108 KNX:ssä on lisäksi integroitu huonelämpötilan säädin, jota voidaan käyttää kätevästi myös iONplay App -sovelluksella.

  • Käyttäjä voi myös määrittää ja hakea omat yksilölliset skenaarionsa iONplay App -sovelluksessa. Siten valoa voidaan himmentää määritettyyn arvoon, käyttölaitteita voidaan sijoittaa, valon väri ja kirkkaus voidaan asettaa ja kuluttajia voidaan kytkeä päälle tai pois päältä vain yhdellä napsautuksella.