Ainutlaatuinen ja moninkertaisesti palkittu - Thebenin uusi tuotemuotoilu

Monet arvostavat pelkkää toiminnallisuutta – puhtaasti teknisiä ominaisuuksia. Mutta me haluamme Thebenillä enemmän, tuotteidemme muotoilun tulee olla täydellistä.

Ainutlaatuinen ja moninkertaisesti palkittu

Excellent!

Ei ole todellakaan kyse ”vain” teknisesti viimeistellyistä tuotteista, jotka kehitetään ja tuotetaan suurella tarkkuudella, vaan kokonaisvaltaisista rakenteista, joiden kehitystyössä Theben investoi samassa määrin muotoiluun, materiaalilaatuun kuin toiminnallisuuteen ja käytettävyyteenkin. Tämän taustalla on tinkimätön pyrkimys muotoilun selkeisiin linjoihin, joka on tähän mennessä saanut tunnustusta monilla palkinnoilla kuten IF-Award, PLUS-X-Award Good Design ja reddot award.

”Olemme luonnollisesti erittäin tyytyväisiä siitä”, sanoo Paul Schwenk, Theben AG:n hallituksesta, ”että ponnistelumme erinomaisen muotoilun luomiseksi on tunnustettu kansainvälisillä muotoilupalkinnoilla.“ Muoto, materiaalit, väri ja merkinnät ilmentävät teknistä tarkkuutta ja selkeyttä ja samalla ne kertovat itse tuotemerkistä. Tuotteet ovat tunnistettavissa ensi silmäyksellä – eivät vain logon avulla – Theben-tuotteiksi. Sen vuoksi ne ovat poikkeuksellisia. Erityisen selkeästi uusi muotokieli ilmenee läsnäolo- ja liiketunnistimien uusissa tuotteissa.

niin sanotulla pisaramuotoilulla

”Olemme kehittäneet kestävän muotoilukonseptin kansainvälisesti arvostetun tuotemuotoilijan kanssa”

Kauniit, selkeät, pyöreät muodot – niin sanotulla pisaramuotoilulla – tekevät tunnistimista, thePrema, theRonda ja theMova, sulavalinjaisia, jonka ansiosta ne istuvat kauniisti kattoihin ja seiniin ja korostavat esteettisesti erilaisia, erikoisiakin paikkoja. ”Olemme kehittäneet kestävän muotoilukonseptin kansainvälisesti arvostetun tuotemuotoilijan kanssa”, kertoo Paul Schwenk.” Meille oli ensisijaisen tärkeää, että tuotteemme mukautuvat huomaamattomasti kulloiseenkin ympäristöön ja että toiminta ja estetiikka liittyvät sopusuhtaisesti toisiinsa.“

Näin Theben aukoo uusia uria, jotka vielä jokin aika sitten näyttivät saavuttamattomilta ja edistää voimallisesti tyypillisesti teknologisten toimilaitteiden muotoilun kehittämistä. On ymmärrettävä, että tuotteet ovat osa näkyvää ja muotoiltavaa arkkitehtuuria ja rakennuksen infrastruktuuria ja ne on liitettävä näihin siten, että ne eivät tunkeudu etualalle. Juuri näin voidaan erottautua kilpailevista tuotteista.

Menestyksellinen sekoitus muotoon ja toimintaan

Näihin tuotteisiin kuuluvat myös sääasemat, jotka on valmistettu puoliläpäisevistä materiaaleista. Ne sulautuvat julkisivun ulkonäköön ja ovat havaittavissa vasta tarkemmin katsottaessa. Samalla tavoin näihin kuuluvat selkeästi esillä olevat laitteet, joita ei erikseen tarvitse etsiä, vaan joiden tarkoituskin on näkyä.

Thebenin figuratiivinen kieli leikkii näillä seikoilla, tunnustuksella ja hyödyn huomioimisella, näyttäen kohteita katsoville ihmisille mihin Theben-tuotteita on asennettu.
 
Ole varovainen kerran. Linja, muodon toiminnallinen kauneus ja tuotteidemme edut. Se on menestyksekäs lomake ja toiminto.