LUXORliving

Pelkistetysti älykäs. Vain LUXOR: Älykäs talotekniikan järjestelmä LUXORliving

LUXORliving on Thebenin pelkistetty talotekniikan järjestelmä, joka tarjoaa kaiken, mikä tekee omakotitalosta mukavan – siitä on karsittu kaikki tarpeeton. Valo päälle, valo pois. Himmennys. Lämmityksen ja sälekaihtimien ohjaus. Nämä ovat tärkeitä. Mikä parasta: Sinun ei tarvitse olla järjestelmäasiantuntija voidaksesi koota, asentaa ja ottaa LUXORlivingin käyttöösi. Yksinkertaisesti erinomainen. LUXORliving.

Lue lisää
theLedaD Produktuebersicht 1290x726

Vaikuttavaa valotehoa: uudet liiketunnistimella varustetut theLeda D -LED-valot Thebeniltä

Theben AG esittelee uudet theLeda D -LED-valot integroidulla liiketunnistimella automaattiseen ja energiatehokkaaseen valaistuksen ohjaukseen ulkoalueilla. Ihanteellinen yksilölliseen valosuunnitteluun tai omakotitalojen, hotelli- ja puistotilojen tai palvelutalojen julkisivujen kohdevalaistukseen. Kaikkialle, jossa kaunis valaistus on tärkeää.

Lue lisää
theLeda EC Header 1290x726

Nopeampi ja kirkkaampi valaistus, vaativissakin olosuhteissa. Thebenin uudet theLeda EC -LED-valot liiketunnistimella

Thebenin uudet liiketunnistimella varustetut theLeda EC -LED-valot tarjoavat tehokkaan ja energiaa säästävän ratkaisun – myös rannikkoalueilla. Valaisimen rakenne on tukeva ja sen runko on polykarbonaattia. Kiinnikkeet ja ruuvit ovat ruostumatonta terästä ja jäähdytyselementit meriveden kestävää alumiinia. Elektroniikkaosat on lakattu kauttaaltaan, ja suojausluokka on IP 55. Kaikki tämä takaa luotettavan toiminnan vaativissakin ympäristöolosuhteissa. Laitteissa on suuri 180 asteen tunnistuskulma ja 12 metrin tunnistusalue, joten sivu- ja takakulkutiet, liittymät ja parkkipaikat voidaan valaista turvallisesti, luotettavasti ja nopeasti.

Lue lisää
theLeda B Header 1290x726

Erittäin valaisevaa: Thebenin uusi theLeda B -LED-valo valinnaisella liiketunnistimella tai valoisuusanturilla

Esittelyssä Thebenin theLeda B, litteä ja modulaarinen LED-valo valinnaisella liiketunnistimella tai valoisuusanturilla. LED-valo erittäin tehokkaalla LED-tekniikalla mahdollistaa liikkeestä tai päivänvaloon perustuvan valonsäädön ja soveltuu erinomaisesti käytettäväksi kaupallisilla alueilla, kuten lastausalueilla ja -rampeilla tai sisäänajoalueilla.

Lue lisää
top3 FI 01 1290x726

Viisi uutta top3-mallia: Theben laajentaa digitaalisten top3-kellokytkimien valikoimaansa

Uudet digitaaliset top3-kellokytkimet korvaavat aiemmat top2-laitteet. Ne soveltuvat erinomaisesti katu-, näyteikkuna- ja mainosvalaistuksen ajastettuun kytkentään sekä julkisten rakennusten ja pysäköintihallien, koulujen hälytyskellojen ja tuuletusjärjestelmien, pumppujen sekä muiden käyttökohteiden ohjaukseen.

Lue lisää
LUXORliving UP Aktoren 02 1290x726

Älykäs upotettava ratkaisu: Thebenin uudet upotettavat LUXORliving-toimilaitteet

Theben AG laajentaa kätevää LUXORliving-älykotijärjestelmäänsä pienikokoisilla upotettavilla toimilaitteilla. Väyläjännitteen kautta tapahtuvan syötön ansiosta lisäjännitteensyöttöä ei tarvita.

Lue lisää
LUXORliving H6 24V Header 1290x726

Älykäs lämmityspiirin ohjaus: uusi lämmityksen toimilaite LUXORliving H6 24 V

Theben AG esittelee uuden lämmityksen toimilaitteen LUXORliving H6 24 V, jota käytetään LUXORliving-älykotijärjestelmän kanssa. Toimilaitteen integroitu lämmityksen säädin mahdollistaa käyttölaitteiden luotettavan ohjauksen, ja se asennetaan vaivattomasti lämmityspiirin jakotukkiin/venttiiliin.

Lue lisää
RM H KNX Produktbild1 1290x726

Suurille kuormille turvallisuutta ja luotettavuutta: uudet KNX-suurtehotoimilaitteet

Theben laajentaa toimilaitesarjaansa kahdella uudella KNX-suurtehotoimilaitteella suurille kytkentäkuormille: RM 4 H KNX (4 kanavaa) ja RM 8 H KNX (8 kanavaa).

Lue lisää
KNX UP Aktoren 01 1290x726

Sälekaihtimien ohjaus, himmennys ja kytkentä nyt myös upotettuna ratkaisuna: Thebenin uudet KNX-toimilaitteet

Theben AG esittelee pienikokoiset upotettavat KNX-toimilaitteet, jotka on vaivatonta asentaa koje- ja jakorasioihin. Aikaavievä ja kallis johdotus keskukseen jää siten pois.

Lue lisää
DIMAX 541 Produktbild 1290x726

Kompakti koko, ihanteellinen LED-lampuille: uusi upotettava DIMAX-yleishimmennin

DIMAX-yleishimmentimen etuja ovat erityisesti kompakti koko, jonka ansiosta se voidaan asentaa upotettuihin kojerasioihin, sekä LED-valaisimien tasainen ja yhtenäinen himmennys.

Lue lisää
LUNA 126 Header 1290x726 FI

Valonohjauksen tähtihetki: uusi LUNA 126 star E -hämäräkytkin sisäänrakennetulla valoisuusanturilla

Theben esittelee uuden LUNA 126 star E - hämäräkytkimen. Sisäisellä valoisuusanturilla varustettu laite korvaa aiemman LUNA 126 -hämäräkytkimen. LUNA 126 star E valmistetaan ilman kadmiumsulfidia (CDS) ja täyttää siten 2001/65/EU (ROHS) -direktiivin vaatimukset.

Lue lisää
LUNA 108 plus Header 1290x726 FI

Kun hämärtyy, tarvitaan valoa: uusi analoginen LUNA 108 plus -hämäräkytkin

Theben esittelee uudet analogiset hämäräkytkimet LUNA 108 plus AL ja 108 plus EL perustuen päivänvalon säätöön. Ulkoisella valoisuusanturilla varustettu laite korvaa aiemmat LUNA 108- ja 109 -hämäräkytkimet. LUNA 108 AL ja 108 EL valmistetaan ilman kadmiumsulfidia (CDS), ja ne täyttävät siten 2001/65/EU (ROHS) -direktiivin vaatimukset.

Lue lisää
RAMSES BLE Header 1290x726

Älykäs ja turvallinen lämmityksen säätö: Thebenin uudet RAMSES BLE - kellotermostaatit

Thebenin uudet RAMSES BLE -kellotermostaatit tuovat yhteen perinteisten kellotermostaattien edut sekä erityisen kätevän ohjelmoinnin sovelluksessa ja parhaan mahdollisen manipulointisuojan.

Lue lisää
Präsenzmelder theRonda P360-330 DALI 2080045 ThebenHTS

Tehokasta ja älykästä valoa: Uudet theRonda DALI-läsnäolotunnistimet

ThebenHTS:n uusissa theRonda DALI-läsnäolotunnistimissa yhdistyvät kaikki DALI-väyläjärjestelmän edut Thebenin korkeatasoiseen laatuun älykkäällä, tehokkaalla ja joustavalla tavalla.

Lue lisää