0 Tulokset, Suodatin (0)

Theben Melderlabor SENSlab 1290x729

Theben avaa Euroopan nykyaikaisimman tunnistinlaboratorion

Theben AG:n uusi "sensLAB"-tunnistinlaboratorio tarjoaa mahdollisuuden suorittaa toistettavia mittauksia standardoidussa ympäristössä. Tämä laboratorio sijaitsee yrityksen pääkonttorissa Haigerlochissa ja se on ollut täysmääräisessä käytössä helmikuusta lähtien. Tämä laboratorio on varustettu kattavilla mittalaitteilla, mikä mahdollistaa nopean ja itsenäisen passiivisten infrapunatunnistimien (PIR) tuotekehityksen testaamisen. "Oman mittauslaboratorion rakentamisen taustalla olivat lyhyemmät tuotekehitysajat ja kyky antaa nopea palaute jopa pienimpiin tuotemuutoksiin", kertoo Detection & Lighting -yksikön johtaja Robertino Saupp. Hän lisää, että laboratorio mahdollistaa myös säännöllisten laadunvalvontanäytteiden ottamisen suoraan tuotannosta.

Lue lisää
LUXA 103 KNX IP54 12690x726 web

Nyt myös KNX:lle: LUXA 103 läsnäolotunnistimet sisä- ja ulkotiloihin

LUXA 103 -läsnäolotunnistimet muodostavat kattavan tuoteperheen valaistuksen- ja kiinteistöautomaation ohjauksiin. Läsnäolotunnistimet soveltuvat niin sisä- kuin ulkokäyttöön, suojausluokan IP54 ansiosta.

Valikoimiin kuuluu tunnistimia pyöreällä tunnistusalueella mm. toimisto- varasto-, kellari- ja wc-tiloihin sekä käytävätunnistimia suorakulmaisella tunnistusalueella. Uutuutena LUXA 103 -läsnäolotunnistimia on nyt saatavilla myös KNX-järjestelmiin sekä älyohjausjärjestelmä LUXORlivingiin.

LUXA 103 S360-12 KNX on varustettu pyöreällä tunnistusalueella, joka kattaa 360° halkaisijaltaan 12 metriä, 3 metrin asennuskorkeudella. LUXA 103 S360-28 KNX tarjoaa suorakulmaisen tunnistusalueen, jonka kattavuus on 28 x 5 metriä, 3 metrin asennuskorkeudella.

Molempien tunnistimien ominaisuuksiin kuuluu kaksi kanavaa, valolle ja LVI:lle sekä kolme logiikkakanavaa.

Lue lisää
thePiccola KNX 2090200 09 1290x726 72dpi

Pieni ja tyylikäs: thePiccola mini liike- ja läsnäolotunnistin nyt myös KNX-versiona

thePiccola Mini tunnistinperhe on laajentunut nyt myös KNX-järjestelmiin sopivilla liike- ja läsnäolotunnistimilla. thePiccola Mini KNX mahdollistaa tehokkaasen valaistuksen ohjauksen liikkeen ja kirkkauden perusteella. 

Lue lisää
LUXORliving Smart Start 1290x726px web 01

LUXORliving Smart Start: Yksinkertainen ratkaisu älyohjausjärjestelmän langattomaan jälkiasennukseen

Kestävän rakentamisen kasvavat vaatimukset lisäävät olemassa olevien rakennusten kunnostamisen ja jälkiasennusten merkitystä. RF-pohjaisen älyohjausjärjestelmä LUXORliving Smart Startin avulla asunnot, omakotitalot, terveyskeskukset, kaupat sekä toimistot voidaan jälkiasentaa KNX-pohjaisilla älytoiminnoilla, vaikka KNX-asennuksia ei olisikaan.

Lue lisää
Referenssikohde 3

Tulevaisuudenvarmaa asumismukavuutta KNX-kiinteistöautomaation avulla

Hiljattain Lahden alueelle rakennetussa kiinteistössä hyödynnettiin Thebenin tuotteita avoimessa KNX-kiinteistöautomaatiossa, jonka avulla saavutettiin energiatehokkaampaa asumismukavuutta.

Kiinteistön omistaja on kiinnostunut tekniikan hyödyntämisestä ohjauksissa, oli sitten kyse lämmityksestä, valaistuksesta tai muista kiinteistöohjausmahdollisuuksista. Koska kiinteistö on suuri, näimme KNX-järjestelmän varmimpana vaihtoehtona. KNX:ässä pystyttiiin yhdistämään eri ohjaukset toisiinsa, eikä kiinteistön suuruus ollut esteenä.

Lue lisää
4942580 DU 1 DALI KNX UP Aktor3

Täydellinen uudiskohteisiin ja jälkiasennuksiin: Theben KNX DALI -himmennystoimilaitteet TP- ja RF-versioina.

KNX-järjestelmien kysyntä yhdessä DALI-valaistuksen ohjauksen kanssa kasvaa jatkuvasti. Thebenin uudet KNX-DALI-himmennystoimilaitteet tarjoavat yksinkertaisen ja kustannustehokkaan vaihtoehdon KNX/DALI-gatewaylle, joka monesti voi olla ylimitoitettu valojen ja valaistusryhmien pienen määrän vuoksi.

Lue lisää
Nimetoen malli 67

theRonda P360 DALI-2 HCL tunnistimen avulla toteutat DALI huoneratkaisun helposti, kustannustehokkaasti ja avoimesti

theRonda P360 DALI-2 HCL läsnäolotunnistin soveltuu monipuolisesti kohteisiin, kuten työpaikkoihin, opetustiloihin, hoitolaitoksiin sekä koteihin. Voit käyttää tätä myös valaistuksen ohjaukseen ilman tunnistintoimintoa, jos tarvitset esimerkiksi värilämpötila-, RGBW- tai tilanneohjauksia. Tämä monipuolinen ohjainlaite on helposti ohjelmoitavissa ja käyttöönotettavissa!

Lue lisää
5400130 DE PI 03 1290x726 web

LED-minihimmennin DIMAX 540 plus B: Ehkäpä maailman pienin 230 V himmennin uppoasennukseen!

Kutsumme sitä minihimmentimeksi sillä DIMAX 540 plus B on kooltaan vain 26,4 x 25,5 x 10,4 mm. Se on siis tuskin kahden euron kolikkoa suurempi. R- ja C-kuormille tarkoitettu minihimmennin 230 V:n käyttöjännitteellä asennetaan yksinkertaisesti tavallisen painikkeen taakse, joten se sopii erinomaisesti jälkiasennukseen. 2-johdin uppoasennettava himmennin tarjoaa optimoidut asetukset LED-, hehku- ja halogeenilampuille, ja se on yhteensopiva himmennettävien 2-150 W:n LED-valojen kanssa. Tarpeen mukaan säädettävä vähimmäiskirkkaus on toimituksen yhteydessä esiasetettu 10 prosenttiin.

Lue lisää
4800414 01 01 NN PI 64 Tag Nacht Composing Website2

iON KNX -painike ja huoneohjain – näyttää hyvältä, toimii hyvin KNX kiinteistöautomaatiossa

Theben on yksi johtavista älykkään kiinteistöautomaatio KNX-ratkaisujen valmistajista. Tuotevalikoimaan kuuluvat laaja valikoima KNX-toimilaitteita, binäärituloja, KNX-läsnäolo- ja liiketunnistimia, KNX-antureita sekä KNX-pohjainen LUXORliving älykotijärjestelmä. Saatavilla on myös langattomia KNX-toimilaitteita, kuten uppoasennettavia KNX RF-toimilaitteita.

Lue lisää
the mura designpreis 410x230

Monipuolinen muotoilu: Thebenin liike-/läsnäolotunnistin theMura kaikkiin tavallisiin kalustesarjoihin

Theben AG on tuonut markkinoille uuden theMura 2- ja 3-johtoisen uppoasennettavan liike- ja läsnäolotunnistimen. Sitä voi käyttää yleisesti kaikkien johtavien valmistajien kalustesarjoissa. Toimitukseen kuuluu sovitinkehys. Erityisen matalan ja kauniin muotoilunsa ansiosta theMura -liike- ja läsnäolotunnistimet ovat näyttäviä kaikissa ympäristöissä.

Lue lisää
theLedaS Collagen Beton 1260x729

Kirkkaampi, tehokkaampi, valaisevampi: LED-valo theLeda S

Ne muuttavat yön päiväksi, valaisevat autokatoksia, pihan sisäänajoteitä, terasseja ja kulkuteitä luotettavasti askel askeleelta: theLeda S LED-valo integroidulla liiketunnistimella. 

Lue lisää
AT 1 Hybrid Slider2

Theben AT-1 Hybrid ajastin lataus-ja lämmitystoiminnoilla

AT-1 Hybrid voidaan vaihtaa olemassa oleviin piharasioihin, mikäli niissä käytössä on normaali mekaaninen AT-1 lämmitysajastin!

Tämä säästää aikaa ja vaivaa, sulakekokoa ei tarvitse muuttaa. AT-1 Hybrid on helppokäyttöinen - suoraan painikkeista tai siihen saatavalla ilmaisella Bluetooth sovelluksella iOS ja Android käyttöjärjestelmiin.

 

Lue lisää
DIMAX 544 plus P Header 1290x726 1 EN

Helppo asennus, sovellusohjaus, sopii täydellisesti LED-valoihin: Upotettava yleis- himmennin DIMAX 544 plus P

Theben AG on tuonut markkinoille uuden uppoasennettavan DIMAX 544 plus P -yleishimmentimen. Kompaktin kotelon ansiosta asennus on helpottunut huomattavasti. Integroitu Bluetooth-teknologia mahdollistaa helpon ohjauksen MAXplus-sovelluksen avulla tableteista ja älypuhelimista (iOS, Android) käsin. Optimoitu LED-valojen himmennykseen.

Lue lisää
KNX RF UP Aktoren Header 1290x726

KNX-uppoasennettavat langattomat toimilaitteet

Theben on laajentanut KNX-tuotteiden valikoimaa uusilla langattomilla uppoasennettavilla UP KNX -toimilaitteilla. KNX Data Securen-standardin ansiosta kommunikaatio on suojattu manipulaatiolta.

Lue lisää
LUNA 1270900 Header 1290x726 EN

Valo-ohjauksen tähtihetket: Hämäräkytkimet LUNA 110 plus & LUNA 127 star S

Uudet Thebenin tuotteet LUNA 110 plus AL/EL hämäräkytkin LUNA 127 star S -hämäräkytkin integroidulla valotunnistimella korvaavat tähänastisen tuotteet LUNA 110, 127 sekä 128 star. Laitteet, joilla valaistusta ohjataan valoisuudesta riippuen, sopivat ihanteellisesti LED-kuormille. Ne täyttävät direktiivin ROHS 2001/65 EU vaatimukset, koska tuotannossa ei käytetä kadmiumsulfidia.

Lue lisää
LUXORliving RF UP Aktoren Header 1290x726 2jpg

Täydellinen lisäys: LUXORliving-älykotijärjestelmän langattomat toimilaitteet

Theben tarjoaa uusien langattomien toimilaitteiden avulla käytännöllisen mahdollisuuden laajentaa jo olemassa olevaa LUXORliving-Smart-Home-älykotijärjestelmää. Sen avulla voidaan mm. integroida lisärakennuksia tai kohteita kuten esimerkiksi talvipuutarha tai viinitarhat yksinkertaisesti langattomasti jo olemassa olevaan langalliseen järjestelmään. KNX Data Securen-standardin ansiosta kommunikaatio on suojattu manipulaatiolta.

Lue lisää
RAMSES 814 BLE UP Header 1290x726

Uppoasennettava kellotermostaatti: RAMSES 814 BLE UP

Thebenin kellotermostaatti RAMSES BLE UP asennetaan uppoasennusrasiaan kannen alle. RAMSES BLE UP -laitetta on todella helppo käyttää sovelluksen avulla. Laitetta voi käyttää yhdessä jokaisen tavallisen kytkinjärjestelmän kanssa ja näin ollen soveltuu erilaisiin sisiustusratkaisuihin. 

Lue lisää
LUXORliving

Pelkistetysti älykäs. Vain LUXOR: Älykäs talotekniikan järjestelmä LUXORliving

LUXORliving on Thebenin pelkistetty talotekniikan järjestelmä, joka tarjoaa kaiken, mikä tekee omakotitalosta mukavan – siitä on karsittu kaikki tarpeeton. Valo päälle, valo pois. Himmennys. Lämmityksen ja sälekaihtimien ohjaus. Nämä ovat tärkeitä. Mikä parasta: Sinun ei tarvitse olla järjestelmäasiantuntija voidaksesi koota, asentaa ja ottaa LUXORlivingin käyttöösi. Yksinkertaisesti erinomainen. LUXORliving.

Lue lisää
theLedaD Produktuebersicht 1290x726

Vaikuttavaa valotehoa: uudet liiketunnistimella varustetut theLeda D -LED-valot Thebeniltä

Theben AG esittelee uudet theLeda D -LED-valot integroidulla liiketunnistimella automaattiseen ja energiatehokkaaseen valaistuksen ohjaukseen ulkoalueilla. Ihanteellinen yksilölliseen valosuunnitteluun tai omakotitalojen, hotelli- ja puistotilojen tai palvelutalojen julkisivujen kohdevalaistukseen. Kaikkialle, jossa kaunis valaistus on tärkeää.

Lue lisää
theLeda EC Header 1290x726

Nopeampi ja kirkkaampi valaistus, vaativissakin olosuhteissa. Thebenin uudet theLeda EC -LED-valot liiketunnistimella

Thebenin uudet liiketunnistimella varustetut theLeda EC -LED-valot tarjoavat tehokkaan ja energiaa säästävän ratkaisun – myös rannikkoalueilla. Valaisimen rakenne on tukeva ja sen runko on polykarbonaattia. Kiinnikkeet ja ruuvit ovat ruostumatonta terästä ja jäähdytyselementit meriveden kestävää alumiinia. Elektroniikkaosat on lakattu kauttaaltaan, ja suojausluokka on IP 55. Kaikki tämä takaa luotettavan toiminnan vaativissakin ympäristöolosuhteissa. Laitteissa on suuri 180 asteen tunnistuskulma ja 12 metrin tunnistusalue, joten sivu- ja takakulkutiet, liittymät ja parkkipaikat voidaan valaista turvallisesti, luotettavasti ja nopeasti.

Lue lisää
theLeda B Header 1290x726

Erittäin valaisevaa: Thebenin uusi theLeda B -LED-valo valinnaisella liiketunnistimella tai valoisuusanturilla

Esittelyssä Thebenin theLeda B, litteä ja modulaarinen LED-valo valinnaisella liiketunnistimella tai valoisuusanturilla. LED-valo erittäin tehokkaalla LED-tekniikalla mahdollistaa liikkeestä tai päivänvaloon perustuvan valonsäädön ja soveltuu erinomaisesti käytettäväksi kaupallisilla alueilla, kuten lastausalueilla ja -rampeilla tai sisäänajoalueilla.

Lue lisää
top3 FI 01 1290x726

Viisi uutta top3-mallia: Theben laajentaa digitaalisten top3-kellokytkimien valikoimaansa

Uudet digitaaliset top3-kellokytkimet korvaavat aiemmat top2-laitteet. Ne soveltuvat erinomaisesti katu-, näyteikkuna- ja mainosvalaistuksen ajastettuun kytkentään sekä julkisten rakennusten ja pysäköintihallien, koulujen hälytyskellojen ja tuuletusjärjestelmien, pumppujen sekä muiden käyttökohteiden ohjaukseen.

Lue lisää
LUXORliving UP Aktoren 02 1290x726

Älykäs upotettava ratkaisu: Thebenin uudet upotettavat LUXORliving-toimilaitteet

Theben AG laajentaa kätevää LUXORliving-älykotijärjestelmäänsä pienikokoisilla upotettavilla toimilaitteilla. Väyläjännitteen kautta tapahtuvan syötön ansiosta lisäjännitteensyöttöä ei tarvita.

Lue lisää
LUXORliving H6 24V Header 1290x726

Älykäs lämmityspiirin ohjaus: uusi lämmityksen toimilaite LUXORliving H6 24 V

Theben AG esittelee uuden lämmityksen toimilaitteen LUXORliving H6 24 V, jota käytetään LUXORliving-älykotijärjestelmän kanssa. Toimilaitteen integroitu lämmityksen säädin mahdollistaa käyttölaitteiden luotettavan ohjauksen, ja se asennetaan vaivattomasti lämmityspiirin jakotukkiin/venttiiliin.

Lue lisää
RM H KNX Produktbild1 1290x726

Suurille kuormille turvallisuutta ja luotettavuutta: uudet KNX-suurtehotoimilaitteet

Theben laajentaa toimilaitesarjaansa kahdella uudella KNX-suurtehotoimilaitteella suurille kytkentäkuormille: RM 4 H KNX (4 kanavaa) ja RM 8 H KNX (8 kanavaa).

Lue lisää
KNX UP Aktoren 01 1290x726

Sälekaihtimien ohjaus, himmennys ja kytkentä nyt myös upotettuna ratkaisuna: Thebenin uudet KNX-toimilaitteet

Theben AG esittelee pienikokoiset upotettavat KNX-toimilaitteet, jotka on vaivatonta asentaa koje- ja jakorasioihin. Aikaavievä ja kallis johdotus keskukseen jää siten pois.

Lue lisää
DIMAX 541 Produktbild 1290x726

Kompakti koko, ihanteellinen LED-lampuille: uusi upotettava DIMAX-yleishimmennin

DIMAX-yleishimmentimen etuja ovat erityisesti kompakti koko, jonka ansiosta se voidaan asentaa upotettuihin kojerasioihin, sekä LED-valaisimien tasainen ja yhtenäinen himmennys.

Lue lisää
LUNA 126 Header 1290x726 FI

Valonohjauksen tähtihetki: uusi LUNA 126 star E -hämäräkytkin sisäänrakennetulla valoisuusanturilla

Theben esittelee uuden LUNA 126 star E - hämäräkytkimen. Sisäisellä valoisuusanturilla varustettu laite korvaa aiemman LUNA 126 -hämäräkytkimen. LUNA 126 star E valmistetaan ilman kadmiumsulfidia (CDS) ja täyttää siten 2001/65/EU (ROHS) -direktiivin vaatimukset.

Lue lisää
LUNA 108 plus Header 1290x726 FI

Kun hämärtyy, tarvitaan valoa: uusi analoginen LUNA 108 plus -hämäräkytkin

Theben esittelee uudet analogiset hämäräkytkimet LUNA 108 plus AL ja 108 plus EL perustuen päivänvalon säätöön. Ulkoisella valoisuusanturilla varustettu laite korvaa aiemmat LUNA 108- ja 109 -hämäräkytkimet. LUNA 108 AL ja 108 EL valmistetaan ilman kadmiumsulfidia (CDS), ja ne täyttävät siten 2001/65/EU (ROHS) -direktiivin vaatimukset.

Lue lisää
RAMSES BLE Header 1290x726

Älykäs ja turvallinen lämmityksen säätö: Thebenin uudet RAMSES BLE - kellotermostaatit

Thebenin uudet RAMSES BLE -kellotermostaatit tuovat yhteen perinteisten kellotermostaattien edut sekä erityisen kätevän ohjelmoinnin sovelluksessa ja parhaan mahdollisen manipulointisuojan.

Lue lisää
Präsenzmelder theRonda P360-330 DALI 2080045 ThebenHTS

Tehokasta ja älykästä valoa: Uudet theRonda DALI-läsnäolotunnistimet

ThebenHTS:n uusissa theRonda DALI-läsnäolotunnistimissa yhdistyvät kaikki DALI-väyläjärjestelmän edut Thebenin korkeatasoiseen laatuun älykkäällä, tehokkaalla ja joustavalla tavalla.

Lue lisää
0360890 03 NN PI

LUXA 103 Präsenzmelder für den Innen- und Außenbereich: Die neue Definition von Standard

Theben LUXA 103 Präsenzmelder sind die vielseitige Gerätefamilie zur effizienten Licht- und HLK-Steuerung im Innen- und Außenbereich. Die Geräte mit rundem Erfassungsbereich eignen sich ideal für zum Einsatz in Einzel- und Großraumbüros, Besprechungsräumen, Abstellräumen und Kellern sowie Toiletten. Spezielle Präsenzmelder für Korridore und Flure verfügen über einen rechteckigen Erfassungsbereich. Allen Geräten gemeinsam sind die Einstellung per App und Fernbedienung sowie die besonders einfache Montage. Die Aufputzgeräte in Schwarz, Weiß oder Grau passen sich in jede Raumgestaltung ein.

Lue lisää