Viisi uutta top3-mallia: Theben laajentaa digitaalisten top3-kellokytkimien valikoimaansa

Uudet digitaaliset top3-kellokytkimet korvaavat aiemmat top2-laitteet. Ne soveltuvat erinomaisesti katu-, näyteikkuna- ja mainosvalaistuksen ajastettuun kytkentään sekä julkisten rakennusten ja pysäköintihallien, koulujen hälytyskellojen ja tuuletusjärjestelmien, pumppujen sekä muiden käyttökohteiden ohjaukseen.

Digitaalisten top3-kellokytkimien tärkeimmät ominaisuudet:

 • Lisää joustavuutta: 
  joustavasti ohjelmoitavissa PC:llä, sovelluksen avulla tabletilla tai älypuhelimella ja suoraan laitteessa
 • Enemmän suojaa:
  väärinkäytöltä estetty ohjelmien siirto Bluetooth OBELISK top3:n (Bluetooth Low Energy -tikku) avulla top3-laitteisiin. Turvallisempi kuin kiinteästi asennettu Bluetooth-vastaanotin!
 • Säädettävä himmennysalue ja astrosykli:
  kolmiportaisesti asetettava himmennysalue sekä astronomisten SELEKTA 171 top3- ja SELEKTA 172 top3 -kellokytkimien astrotoiminto

 top3 Daemmerungsbereich 720 EN

 • Monipuolinen kanavakytkentä:
  monipuoliset ratkaisut ovat mahdollisia kanavavaihdon ansiosta, 2-kan.malleissa TR 622 top3 ja SELEKTA 172 top3,esimerkiksi energiatehokas ja turvallinen katuvalaistus tai kompressorien syklinen kytkentä.

 

 

 • Turvallinen kanavan lukitus:
  ennen 2. kanavan kytkentää, 1. kanava lukitaan turvallisesti. Ihanteellinen porttien, rullakaihdinten ja lukkojen turvalliseen käyttöön.
 • Enemmän energiatehokkuutta: 
  Pienempi valmiustilan kulutus Low Energy -teknologian ansiosta
 • Yhteensopiva top2:n kanssa: 
  top2:n varusteita voidaan edelleen käyttää top3:n kanssa ja laitteet on helppo vaihtaa, koska liitinpaikat ovat samanlaiset. Top2-ohjelmien lukeminen ja siirto top3:een Bluetooth OBELISK top3:n tai OBELISK top2:n avulla.
 • Jopa 600 watin LED-teho: 
  Korkeiden LED-kytkentävirtojen turvallinen hallinta uuden nollapistekytkennän avulla. Viisinkertaisen LED-tehon kytkentä top2:een verrattuna.
 • Enemmän mukavuutta: 
  Aikaohjelmien tallennus suoraan sovelluksesta pilveen, ohjelmien lähettäminen sähköpostilla tai siirtäminen suoraan älypuhelimesta älypuhelimeen.

 

Tekniset tiedot, funktion kuvaus ja lisätiedot:

 

 

Logo YouTube

 

Näin se toimii!

Tutustu kuinka helppoa ohjelmointia ja siirtoa voi olla top3: n kanssa

 

www.youtube.com/TheThebenAG