LUXORplay -sovellus

 

LUXORliving on Thebenin yksinkertainen älykäs kotijärjestelmä, joka tarjoaa kaiken, mikä tekee kodista mukavamman, ja mistä on karsittu kaikki tarpeeton. Valot päälle, valot pois päältä. Himmennys. Lämmityksen ja sälekaihtimien ohjaus. Nämä ovat tärkeitä. LUXORplay on sovellus LUXORlivingin mukavaan, turvalliseen ja helppoon käyttöön WLANin ja etäyhteyden Theben-pilven kautta.

Tärkeimmät toiminnot yleiskatsauksessa:

  • Yksilölliset skenaariot: Erilaisia valoratkaisuja ja rullaverhojen asentoja voidaan ohjelmoida vapaasti ja ne voidaan myös poistaa toivottaessa yhdellä komennolla. Siten jokainen voi itse laatia toiveidensa mukaisen valaistusohjelmasarjan.

  • Turvallinen paniikkitoiminto: Paniikkipainikkeen avulla voit suorittaa yhdellä painikeen painalluksella aikaisemmin määritellyt toiminnot kuten esim. "Kaikki valot päälle" ja "Kaikki sälekaihtimet ylös".

  • Keskustoiminto OFF: Ja kun päivä kääntyy illaksi tai talon asukkaat poistuvat talosta, keskustoiminnolla OFF voidaan kaikki integroidut kuluttajat kytkeä pois päältä yhdellä komennolla.

  • Älykästä läsnäolon simulointia: Jos talon asukkaat ovat kotona, he käyttävät LUXORlivingia. Jos he eivät ole kotona, LUXORliving hyödyntää heitä. Älykäs Smart Home -järjestelmä simuloi läsnäoloa, jotta asukkaat voivat nauttia lomastaan turvallisin mielin.