DALI-2 Room Solution


7 Tulokset

SU 1 DALI-2 (Tuotenro 4940091)

 • 1-kert. DALI-2 kytkentätoimilaite UP
 • Suunniteltu ohjauksille, joiden verkkojännite on 230 V AC, esim. lamppuja, tuulettimia, pumppuja jne.
 • Sopii lisäksi pienjännite ohjauksiin tai toisen tason esim.LVI-ohjaukseen jne.
Lisätietoa

TA 4 S DALI-2 (Tuotenro 4960094)

 • 4-kert. DALI-2 painikeliitäntä UP
 • 4 tuloa potentiaalivapaiden painikkeiden liittämiseen
 • Kosketintyyppejä "Sulkeutuva" tai"Avautuva" voidaan käyttää,
Lisätietoa

theRonda P360 DALI-2 HCL UP WH (Tuotenro 2080095 / Sähkönumero 2607060)

 • Toimintakuvaus - DALI-2 Room Solution
 • DALI-2 Room Solution tarjoaa uusia toimintoja kuten HCL-toiminnon(Human Centric Lighting/ihmiskeskeinen valaistus), TW/RGB-toiminnon, aikaohjattuja toimintoja ja muita
 • Yksittäistilaratkaisua varten saatavilla kaikki avainkomponentit yhdeltä toimittajalta (läsnäoloilmaisin, kytkentätoimilaite, painikeliitäntä) sekä sovellusta varten
Lisätietoa

theRonda S360 DALI-2 S UP WH (Tuotenro 2080590)

 • Passiivinen infrapuna-läsnäoloanturi kattoasennukseen, DALI-2 sertifioitu
 • Pyöreä tunnistusalue 360°, maks. Ø 9 m (64 m2)
 • Tämä laite antaa tietoja "läsnäolosta" ja "kirkkaudesta" DALI-sähkeenä IEC 62386 osan 303/304 mukaisesti
Lisätietoa

thePassa P360 DALI-2 S UP WH (Tuotenro 2010390)

 • Passiivinen infrapuna-läsnäoloanturi kattoasennukseen, DALI-2 sertifioitu
 • Tämä laite antaa tietoja "läsnäolosta" ja "kirkkaudesta" DALI-sähkeenä IEC 62386 osan 303/304 mukaisesti
 • Suorakulmainen 360° tunnistusalue, 30 x 5 m (150 m2) asti turvallista ja helppoa suunnittelua varten
Lisätietoa

theRonda P360 DALI-2 S UP WH (Tuotenro 2080090)

 • Passiivinen infrapuna-läsnäoloanturi kattoasennukseen, DALI-2 sertifioitu
 • Pyöreä tunnistusalue 360°, maks. Ø 25 m (491 m2)
 • Tämä laite antaa tietoja "läsnäolosta" ja "kirkkaudesta" DALI-sähkeenä IEC 62386 osan 303/304 mukaisesti
Lisätietoa

PlanoSpot 360 DALI-2 S DE WH (Tuotenro 2030190)

 • Passiivinen infrapuna-läsnäoloanturi kattoasennukseen, DALI-2 sertifioitu
 • Tämä laite antaa tietoja "läsnäolosta" ja "kirkkaudesta" DALI-sähkeenä IEC 62386 osan 303/304 mukaisesti
 • Neliömäinen 360° tunnistusalue, 8 x 8 m (64 m2) asti, turvallista ja helppoa suunnittelua varten
Lisätietoa

DALI-2 Huoneratkaisu Yksittäinen huoneratkaisu

Mitä jos voisit toteuttaa yksittäiset DALI-2-valaistuksen ohjaukset HCL-toiminnolla, RGBW-valolla ja aikaohjatuilla toiminnoilla yhtä helposti kuin lähetysilmaisimilla? Voisiko myös muiden valmistajien DALI-2-komponentit integroida ongelmitta? Entä jos ohjelmoinnin voisi tehdä kätevästi sovelluksen kautta? DALI-2-huoneratkaisu on täydellinen yhden huoneen ratkaisu, jossa on kaikki tarvittavat DALI-2-läsnäolotunnistimet, läsnäolotunnistimet, painonappiliitännät ja kytkinten toimilaitteet.

Toimistot ja kokoushuoneet: työskentele tuottavammin ja tyytyväisemmin
Yksittäisissä toimistoissa, avokonttoreissa ja kokoushuoneissa voit käyttää DALI-2 Room Solutionin HCL-toimintoa jäljitellä päivänvalon ja RGBW-valon kulkua luovaa värisuunnittelua varten. Luo yksilöllisiä valokohtauksia keskittymistä tai rentoutumista varten. Ja ohjelmoi aikaohjattuja toimintoja esimerkiksi energiankulutuksen vähentämiseksi suuntavalon ja asetusarvon alentamisen avulla. Näin voit luoda miellyttävän työympäristön ja lisätä työntekijöidesi tuottavuutta ja tyytyväisyyttä.

Luokkahuoneet ja luentosalit: keskittyneempi opetus ja oppiminen
Säädä luentosalien, luokkahuoneiden ja seminaarihuoneiden valaistus erilaisiin oppimistilanteisiin HCL-toiminnon ja useiden valaistusryhmien avulla. Luo räätälöityjä valaistuskohtauksia esimerkiksi luokkatyöskentelyä, luentoja ja ryhmätöitä varten. Ja ohjaa taulun valaistusta painikkeella. Näin opettajat ja oppilaat voivat keskittyä optimaalisesti ja opettaa ja oppia rennossa ilmapiirissä.

Hoitokodit ja sairaalat: elvyttämisen edistäminen ja hyvinvoinnin lisääminen
Biodynaamisen valon on osoitettu edistävän ihmisten hyvinvointia. Hoitokodeissa ja sairaaloissa voit käyttää HCL-toimintoa sekä yksittäisiä valoskohtauksia ja RGBW-värejä potilaiden aktiivisuuden ja rentoutumisen edistämiseksi luonnollisen päivänvalon avulla. Tämä vähentää yöllistä levottomuutta ja varmistaa, että sisäinen kello sopeutuu nopeammin tavanomaiseen päivärytmiin nukutuksen jälkeen.

Käyttöönotto ja ohjaus DALI-2 RS Plug -sovelluksen kautta
DALI-2 Room Solution -huoneratkaisua voidaan ohjata helposti ja intuitiivisesti sovelluksella DALI-2 RS Plug -sovellusta iOS-, Android- ja Windows-tableteille DALI-2 Room Solutionin parametrointiin ja käyttöönottoon. Tabletti ja läsnäolotunnistimet kommunikoivat kaksisuuntaisesti Bluetoothin välityksellä. Tämä tarkoittaa, että kaikki parametrit voidaan lukea nopeasti ja helposti. Lisäksi voit ladata laiteohjelmisto- ja toimintopäivityksiä ilmaisimiin mahdollisimman lyhyessä ajassa ja pitää näin kaikki laitteet ajan tasalla. Muihin DALI-2 -järjestelmiin verrattuna ratkaisu voidaan ottaa käyttöön helposti ja nopeasti.

DALI-2-huoneratkaisun osat
DALI-2 Room Solution on täydellinen yhden huoneen ratkaisu tehokkaaseen valaistuksen ohjaukseen, joka sisältää kaikki tarvittavat komponentit, kuten DALI-2 läsnäolotunnistimet, DALI-2 läsnäolotunnistimet, painikeliitännät ja kytkinten toimilaitteet:

theRonda P360 DALI-2 HCL UP:
Master DALI-2 läsnäolotunnistin (Application Controller, Single Master) kattoasennukseen (uppoasennus) tai pinta-asennukseen lisävarusteiden avulla. DALI-2 läsnäolotunnistimen tunnistusalue on pyöreä 360° (24 m 3 m:n asennuskorkeudella). Se mahdollistaa värilämpötilan säädön HCL-konsepteja varten ja tarjoaa RGBW-toiminnon sekä integroidun ajastimen aikaohjattuja toimintoja varten.

theRonda P360 DALI-2 S UP:
DALI-2 läsnäolotunnistin tunnistusalueen laajentamiseen. Ympyränmuotoinen 360° havaintoalue (24 m 3 m asennuskorkeudella).

TA 4 S DALI-2-painikeliitäntä:
4-kertainen DALI-2-painikeliitäntä uppoasennukseen. 4 sisääntuloa potentiaalivapaiden painikkeiden liittämiseen. Kosketintyypit "Sulje" ja "Avaa" voidaan asettaa DALI-2 RS Plug App -sovelluksessa.

SU 1 DALI-2:
1-jakkinen DALI-2-kytkentätoimilaite (uppoasennus) 230 V:n kuormien, kuten valaisimien, tuulettimien, pumppujen jne. ohjaamiseen. Soveltuu myös sovelluksiin, joissa on matala jännite tai joissa ohjataan korkeamman tason ohjausjärjestelmää (HVAC)