Kellotermostaatit

Digitaaliset ja analogiset kellotermostaatit:

OpenTherm, analoginen vai digitaalinen kellotermostaatti? Riippumatta siitä, mihin sovellukseen etsit kellotermostaattia, löydät Thebeniltä oikean laitteen huonelämpötilan ajasta riippuvaan säätöön - myös radio-ohjatusti. Esiasennettuja lämpötilaprofiileja voidaan säätää nopeasti ja helposti digitaalisten kellotermostaattien tekstinäytön avulla. Lisäksi joidenkin yksiköiden toimintoja voi ohjata kätevästi ilmaisella sovelluksella. Olipa kyseessä lämpöpumppu, lattialämmitys tai patterit - niitä kaikkia voidaan ohjata RAMSES-kellotermostaateilla. Analogisten kellotermostaattien avulla voit säätää päivä- tai viikko-ohjelmaa yksilöllisesti kytkettävien välilehtien tai segmenttikiekkojen avulla. Thebenin analogiset kellotermostaatit ohjaavat myös lämpöpumppuja, lattialämmitysjärjestelmiä tai termisiä toimilaitteita kätevästi ja energiaa säästävästi relekontaktin kautta.

Digitaaliset ja analogiset huonetermostaatit

Theben RAMSES-huonetermostaatilla voit ohjata huoneiden lämmitystä yksilöllisesti, energiatehokkaasti ja ajasta riippuen: Kylpyhuoneessa on oltava aamulla viihtyisä ja lämmin, olohuoneessa lämpötilaa voidaan laskea muutamalla asteella yöllä. Huonetermostaatin avulla voit ohjata lattialämmitysjärjestelmää, lämpöpumppua tai klassista patteria. Se, käytätkö seinään vai uppoasennettavaa huonetermostaattia tai käytätkö mieluummin digitaalista vai analogista huonetermostaattia, on täysin sinun päätettävissäsi.

Digitaaliset huonetermostaatit seinä- ja uppoasennukseen
Kaikkia perinteisiä lämmitysjärjestelmiä voidaan ohjata energiatehokkaasti Theben elektronisella huonetermostaatilla: Lämpöpumput, kaasukattilat, lattialämmitysjärjestelmät tai sähkölämmittimet. Yksilöllisesti säädettävät lämmitys- ja lämpötilaprofiilit takaavat lämpimän kodin ja alhaiset energiakustannukset. Yksittäisten huoneiden ohjaus on mahdollista yhdessä Theben-toimilaitteiden kanssa. Digitaalinen huonetermostaatti RAMSES 714 A tarjoaa myös ulkoisen lämpötila-anturin lattialämmitystä varten (kosteat tilat tai kylpyhuoneen lämmitys). LED-valo osoittaa lämmityksen tilan kaikissa yksiköissä.

Theben digitaaliset huonetermostaatit uppoasennukseen sopivat tavallisten kytkinvalmistajien sovitinkehyksiin ja sulautuvat harmonisesti olemassa oleviin kytkin- ja pistorasioiden riveihin. Tässä tapauksessa ulkoinen lämpötilan alentaminen (3 K tai 5 K) on mahdollista ajastimella ohjaamalla. Seinäasennukseen tarkoitetuissa yksiköissä integroitu lämpötilan alentaminen (noin 3,5 K) on mahdollista myös ajastimella ohjaamalla. Lämpötilan alenema voidaan pienentää 2 K:iin avaamalla johdinjohdin.

Analogiset huonetermostaatit seinä- ja uppoasennukseen
Olipa kyseessä seinä- tai uppoasennus - Thebeniltä löytyy oikea analoginen huonetermostaatti jokaiseen sovellukseen. Huonetermostaatilla voidaan ohjata huoneen lisäksi myös keskuslämmitystä. Jos olet kytkenyt ilmastointilaitteen, voit vaihtaa "lämmityksen" ja "jäähdytyksen" välillä Theben-huonetermostaateilla, kuten RAMSES 708 ja RAMSES 709 . Huonetermostaattiemme uppoasennukseen tarkoitettu keskikappale sopii lähes kaikkiin yleisimpien kytkinvalmistajien sovitinkehyksiin ja sopii siten harmonisesti olemassa oleviin kytkin- ja pistorasioiden riveihin. RAMSES 746 RA -laitteessa ulkoinen lämpötilan alentaminen (n. 4 K) on mahdollista ajastimella ohjatusti. Joissakin seinäasennuksissa, kuten RAMSES 703:ssa ja RAMSES 706: ssa, integroitu lämpötilan alennus (noin 4 K) voidaan toteuttaa myös ajastimella ohjatusti.