OpenTherm

Tuotesuodatin avaa sulje


3 Tulokset , Suodatin (0)

RAMSES 856 top2 OT (Tuotenro 8569132 / Sähkönumero 2607652)

  • Digitaalinen lämmityksen säätö huonelämpötilan aikasidonnaiseen valvontaan ja säätöön
  • Open Therm lämmityksen säätö 2- tai 3-pisteohjaukselle, ulkolämpötilaohjattu, käyttöveden ja kiertojärjestelmän ohjaus
  • Automaattinen anturitunnistus ulkolämpötila- tai huonelämpötilaohjatulle säädölle, koska tahansa manuaalisesti vaihtokytkettävissä
Lisätietoa

RAMSES 850 BLE OT (Tuotenro 8509150 / Sähkönumero 2606685)

  • Digitaalinen kellotermostaatti aikasidonnaiseen huonelämpötilan valvontaan ja säätöön
  • Jännitteensyöttö OpenTherm-väylän kautta
  • Soveltuu energiaa säästävään huonelämpötilan säätöön omakotitaloissa, huoneistoissa, yms.
Lisätietoa

RAMSES 816 top2 OT (Tuotenro 8169132)

  • Digitaalinen sekoittimen ohjaus
  • 3 erilaista viikko-ohjelmaa
  • 3 mukavuus- ja 2 alentamislämpötilaa voidaan kohdistaa eri jaksoille
Lisätietoa

Digitaaliset ja analogiset huonetermostaatit

Theben RAMSES-huonetermostaatilla voit ohjata huoneiden lämmitystä yksilöllisesti, energiatehokkaasti ja ajasta riippuen: Kylpyhuoneessa on oltava aamulla viihtyisä ja lämmin, olohuoneessa lämpötilaa voidaan laskea muutamalla asteella yöllä. Huonetermostaatin avulla voit ohjata lattialämmitysjärjestelmää, lämpöpumppua tai klassista patteria. Se, käytätkö seinään vai uppoasennettavaa huonetermostaattia tai käytätkö mieluummin digitaalista vai analogista huonetermostaattia, on täysin sinun päätettävissäsi.

Digitaaliset huonetermostaatit seinä- ja uppoasennukseen
Kaikkia perinteisiä lämmitysjärjestelmiä voidaan ohjata energiatehokkaasti Theben elektronisella huonetermostaatilla: Lämpöpumput, kaasukattilat, lattialämmitysjärjestelmät tai sähkölämmittimet. Yksilöllisesti säädettävät lämmitys- ja lämpötilaprofiilit takaavat lämpimän kodin ja alhaiset energiakustannukset. Yksittäisten huoneiden ohjaus on mahdollista yhdessä Theben-toimilaitteiden kanssa. Digitaalinen huonetermostaatti RAMSES 714 A tarjoaa myös ulkoisen lämpötila-anturin lattialämmitystä varten (kosteat tilat tai kylpyhuoneen lämmitys). LED-valo osoittaa lämmityksen tilan kaikissa yksiköissä.

Theben digitaaliset huonetermostaatit uppoasennukseen sopivat tavallisten kytkinvalmistajien sovitinkehyksiin ja sulautuvat harmonisesti olemassa oleviin kytkin- ja pistorasioiden riveihin. Tässä tapauksessa ulkoinen lämpötilan alentaminen (3 K tai 5 K) on mahdollista ajastimella ohjaamalla. Seinäasennukseen tarkoitetuissa yksiköissä integroitu lämpötilan alentaminen (noin 3,5 K) on mahdollista myös ajastimella ohjaamalla. Lämpötilan alenema voidaan pienentää 2 K:iin avaamalla johdinjohdin.

Analogiset huonetermostaatit seinä- ja uppoasennukseen
Olipa kyseessä seinä- tai uppoasennus - Thebeniltä löytyy oikea analoginen huonetermostaatti jokaiseen sovellukseen. Huonetermostaatilla voidaan ohjata huoneen lisäksi myös keskuslämmitystä. Jos olet kytkenyt ilmastointilaitteen, voit vaihtaa "lämmityksen" ja "jäähdytyksen" välillä Theben-huonetermostaateilla, kuten RAMSES 708 ja RAMSES 709 . Huonetermostaattiemme uppoasennukseen tarkoitettu keskikappale sopii lähes kaikkiin yleisimpien kytkinvalmistajien sovitinkehyksiin ja sopii siten harmonisesti olemassa oleviin kytkin- ja pistorasioiden riveihin. RAMSES 746 RA -laitteessa ulkoinen lämpötilan alentaminen (n. 4 K) on mahdollista ajastimella ohjatusti. Joissakin seinäasennuksissa, kuten RAMSES 703:ssa ja RAMSES 706: ssa, integroitu lämpötilan alennus (noin 4 K) voidaan toteuttaa myös ajastimella ohjatusti.