MAXplus -sovellus

 

MAXplus on Thebenin älypuhelinsovellus uppoasennettavien DIMAX 544 plus P -yleishimmentimien helppokäyttöiseen ohjelmointiin ja ohjaukseen. Sovelluksen käyttöönotto ja käyttö on havainnollista tai helppoa.

Tärkeimmät toiminnot yleiskatsauksessa:

  • Päätaso: Sovelluksen käynnistämisen jälkeen voit lisätä uusia laitteita, valita jo liitettyjä laitteita tai opetettuja valaistusohjelmia ja suosikkeja.

  • Kirkkaus: "Kirkkaus"-valikossa voit määrittää vähimmäis- ja enimmäiskirkkauden sekä kytkentäkirkkauden tai tallentaa "Memory"-toiminnon avulla viimeksi kytketyn kirkkauden.

  • Mukavuus: Mukavuustoimintoina voidaan asettaa mm. torkku- ja herätystoiminto. Torkkutoiminnolla valaistus himmennetään iltaisin pehmeästi saattelemaan unten maille. Aamuisin herätystoiminto herättää miellyttävästi lisääntyvällä valolla.

  • Toimintatilat himmennys ja portaikon valaistus: Havainnollisessa käyttöliittymässä voidaan valita, määritetäänkö "Himmennyksen" vai "Portaikon valaistuksen" asetukset. "Himmennys"-tilassa voidaan muutamilla napsautuksilla ohjelmoida vähimmäis-/enimmäiskirkkaus, päällekytkentäkirkkaus ja himmennyskäyttäytyminen. "Portaikon valaistus" -tilassa voidaan asettaa portaikon valaistus, poiskytkennän esivaroituksen kirkkaus sekä päällekytkentäaika.