iON KNX -painike ja huoneohjain – näyttää hyvältä, toimii hyvin KNX kiinteistöautomaatiossa

Theben on yksi johtavista älykkään kiinteistöautomaatio KNX-ratkaisujen valmistajista. Tuotevalikoimaan kuuluvat laaja valikoima KNX-toimilaitteita, binäärituloja, KNX-läsnäolo- ja liiketunnistimia, KNX-antureita sekä KNX-pohjainen LUXORliving älykotijärjestelmä. Saatavilla on myös langattomia KNX-toimilaitteita, kuten uppoasennettavia KNX RF-toimilaitteita.

Theben on yksi johtavista älykkään kiinteistöautomaatio KNX-ratkaisujen valmistajista. Tuotevalikoimaan kuuluvat laaja valikoima KNX-toimilaitteita, binäärituloja, KNX-läsnäolo- ja liiketunnistimia, KNX-antureita sekä KNX-pohjainen LUXORliving älykotijärjestelmä. Saatavilla on myös langattomia KNX-toimilaitteita, kuten uppoasennettavia KNX RF-toimilaitteita.

Mitkä ovat Theben iON KNX -painikeantureiden edut?

Uudet Theben iON KNX painikeanturit ovat erinomainen vaihtoehto tällä hetkellä saatavilla oleville binäärituloille. Muotoilu voidaan tyylillisesti yhdistää muihin kytkinmalleihin mikä tarjoaa sinulle entistä enemmän valinnanvaraa suunnittelun ja myös toiminnallisuuden suhteen. KNX-painikkeet tukevat myös suojattua viestintää KNX Data Securen kautta.

I agree that external content may be displayed to me. Personal data can thus be transferred to third party platforms. For more information, please see our privacy policy.

Theben iON KNX painikeanturit ja huonesäätimet integroidulla lämpötila-anturilla mahdollistavat KNX-asennuksien eri toimintojen käynnistämisen napin painalluksella. Esimerkiksi:

 • Valojen kytkeminen päälle/pois ja valojen himmennys
 • Valaistuksen värien säätäminen ja valaistus-skenaarioiden kutsuminen
 • Sälekaihtimien nosto ja lasku
 • Käyttäjäkohtaisten skenaarioiden käynnistäminen ja tallentaminen
 • Keskus- tai ryhmätoimintojen käyttö

 

Theben iON KNX painikeantureita on saatavana eri versioina: 2:lla painikkeella ja 4:llä painikkeella sekä huoneohjaimena LC-näytöllä ja Bluetooth-liitännällä. Laitteesta riippuen yhdellä painikkeella voidaan ohjata jopa 20 toimintoa. iON KNX painikeanturit erottuvat joukosta laajan toiminnallisuuden ja poikkeuksellisen helppokäyttöisyyden ansiosta. LC-näytöllä ja integroidulla huonetermostaatilla varustetussa iON 108 KNX -huonesäätimessä on Bluetooth-liitäntä, joka helpottaa käyttöä. Kaikissa painikeantureissa on integroitu väyläliitin, ja ne on ohjelmoitu ilman ETS-sovellusta.

Theben iON painikeanturit integroidulla lämpötila-anturilla ja väyläliittimellä tarjoavat valtavia mahdollisuuksia älykkääseen rakennuksen valvontaan. Selkeän muotoilunsa ansiosta kehyksettömät iON KNX -painikkeet ovat sopusoinnussa nykyisten kytkinsarjojen kanssa.

 • Theben iON 102 KNX painikeanturi kahdella toimintapainikkeella. Vaihda valoa ja himmennä valoa, ohjaa kaihtimia, aloita ja tallenna valaistustilanteita, mittaa lämpötilaa, hallitse värejä, näytä tila (moniväriset LEDit)
 • Theben iON 104 KNX painikeanturi neljällä toimintapainikkeella. Vaihda valoa ja himmennä valoa, ohjaa kaihtimia, aloita ja tallenna valaistustilanteita, mittaa lämpötilaa, hallitse värejä, näytä tila (moniväriset LEDit)
 • Theben iON 108 KNX -huonesäädin, jossa on 20 toimintoa, LC-näyttö, sovellustoiminto ja kaksi toimintapainiketta. Vaihda valoa ja himmennä valoa, ohjaa kaihtimia, luo ja tallenna valaistustilanteita, säädä lämpötilaa, hallitse värejä, näytä tila (LC-näyttö), Bluetooth-liitäntä sovelluksen käyttämiseen älypuhelimen tai tabletin kautta. 

 

 

Huomaa: Theben iON KNX -painikkeet ovat saatavilla myös LUXORliving älykotijärjestelmän versioina vähemmillä toiminnoilla.

Tuotesuunnittelija ID AID, Stuttgart

Konfigurointi suoritetaan ilmaisella LUXORplug-sovelluksella ja käyttö LUXORplay-sovelluksen kautta.

KNX-painikeanturit mustana, valkoisena ja hopeana

Perinteisen valkoisen (valkoinen, RAL 9016, kiiltävä) lisäksi iON-painikeanturit ja huonesäätimet ovat nyt saatavilla myös mustana (RAL 9005, matta) ja hopeana (RAL 9006, hopea metallinen). Theben täyttää näin monien asiakkaiden toiveet houkuttelevista värivaihtoehdoista yksilölliseen huonesuunnitteluun.

Miten iON KNX painikeanturit asennetaan?

KNX-painikkeet asennetaan kojerasian päälle mukana toimitetun asennuslevyn avulla. Kahden iON KNX painikeanturien yhdistelmät ovat myös mahdollisia lisävarusteena saatavan asennuslevyn avulla. Integroitu väyläliitin tekee asennuksesta ja liittämisestä väyläjärjestelmään nopeaa ja helppoa.

Mikä on tärkeää KNX-painiketta valitessa

KNX-painikkeita on laaja valikoima eri valmistajilta. Theben iON KNX -painikeanturit ovat saatavilla 2-tai 4 painikkeellisina KNX-painikeantureina sekä KNX-huoneohjaimena LCD-näytöllä. Tämä mahdollistaa lukemattomien KNX-toimintojen ohjaamisen talossa halutusta pisteestä. Kiinnitä huomiota seuraaviin toimintoihin, kun valitset sopivaa KNX-painikeanturia:

 • Integroitu lämpötila-anturi (iON 102 KNX, iON 104 KNX)

KNX-painikeanturi lämpötila-anturilla mahdollistaa huonelämpötilan ohjauksen sopivien lämmitystoimilaitteiden kanssa.

 • Tilannäyttö LED valon avulla (iON 102 KNX, iON 104 KNX)

Värilliset tila-LED valot osoittavat KNX-painikeanturin nykyisen tilan. Tila-LED valojen kirkkaus säätyy haluttaessa itse ympäristön kirkkauden mukaan. Jos huone hämärtyy, tila-LED valot himmentyvät automaattisesti, mikä estää häiritsevän valon yöllä. Päivän aikana LEDit loistavat kirkkaammin. Tämän ansiosta ne on helppo tunnistaa kirkkaassa ympäristön valossa.

 • LC-näyttö (iON 108 KNX)

ION 108 KNX -huonesäätimellä voidaan valita kirjastosta sopiva kuvake jokaiselle 20 toiminnolle. Kuvaketta täydentävät yksittäiset toimintojen nimet (esimerkiksi "kattopisteet" tai "terassin kaihtimet") ja nykyinen tila (päällä/pois/himmennysarvo/asento). Tämä helpottaa huoneohjaimen käyttöä ja navigointia. LC-näytön kirkkaus säätyy itsestään riippuen ympäristön kirkkaudesta. Jos huone on pimeä, näytön taustavalo himmenee, mikä estää häiritsevät valaistusvaikutukset. Päivällä näyttö loistaa kirkkaammin. Joten sitä on helppo lukea, kun ympäristössä on paljon valoa. Miksi LC-näyttö 4K-retinanäytön sijaan? Erittäin yksinkertainen: Huippuluokan verkkokalvonäytöt ovat loistavia, mutta eivät sovellu 24 tunnin käyttöön. Tätä tarkoitusta varten LC-näytöt ovat paljon luotettavampia ja kestävämpiä.

 • Sovelluksen käyttö pariliitoksen kanssa Bluetoothin kautta (iON 108 KNX)

Theben iON 108 KNX -huoneohjaimia voidaan ohjata Bluetoothin kautta sovelluksen avulla. Yhdistä älypuhelin tai tabletti painikkeeseen integroidun Bluetooth-moduulin kautta. Pääsyä suojattuun paikallisverkkoon tai internetiin ei enää tarvita. Pariliitoksen kesto voidaan asettaa yksilöllisesti. Hallitse jopa 30 iON KNX -huoneohjainta sovelluksen kautta. Visualisoi ja hallitse iON 108 KNX:n 20 toimintoa sovelluksessa. ION 108 KNX -huoneohjaimen sovellusohjaus sopii erinomaisesti olohuoneisiin, kokoustiloihin tai hotelleihin. Vieras yksinkertaisesti hallitsee huoneen toimintoja omasta sängystään käsin. Tärkeää: Kun sitä käytetään hotellissa, pariliitos katkeaa automaattisesti säädettävän ajanjakson jälkeen.

o30759v4 iON 108 iON8 nn PIMicrosoftTeams image 11o30757v4 iON 108 iON8 nn PI

Tasterschnittstelle TA 2 S

TA 2 S KNX

 • Binäärilähtö-/ tulo moduli
 • 2-suuntainen liitäntä
 • 4-napainen kaapeliliitäntä
Tuotetietoihin
Tasterschnittstelle TA 4 S

TA 4 S KNX

 • Binäärilähtö-/ tulo moduli
 • 4-suuntainen liitäntä
 • 6-napainen kaapeliliitäntä
Tuotetietoihin
Tasterschnittstelle TA 6 S

TA 6 S KNX

 • Binäärilähtö-/ tulo moduli
 • 6-suuntainen liitäntä
 • 8-napainen kaapeliliitäntä
Tuotetietoihin
Tasterschnittstelle TA 8 S

TA 8 S KNX

 • Binäärilähtö-/ tulo moduli
 • 8-suuntainen liitäntä
 • 10-napainen kaapeliliitäntä
Tuotetietoihin

 Haluatko tietää lisää kattavasta iON KNX -painikkeiden valikoimastamme? Lähetä meille sähköpostia niin neuvomme sinua yksityiskohtaisesti!