LUXORliving Smart Start: Yksinkertainen ratkaisu älyohjausjärjestelmän langattomaan jälkiasennukseen

Kestävän rakentamisen kasvavat vaatimukset lisäävät olemassa olevien rakennusten kunnostamisen ja jälkiasennusten merkitystä. RF-pohjaisen älyohjausjärjestelmä LUXORliving Smart Startin avulla asunnot, omakotitalot, terveyskeskukset, kaupat sekä toimistot voidaan jälkiasentaa KNX-pohjaisilla älytoiminnoilla, vaikka KNX-asennuksia ei olisikaan.

LUXORliving Smart Start perustuu nykyiseen KNX RF -standardiin RF1.R, ja se tarjoaa kaikki toiminnot, joita todella tarvitset nyt ja tulevaisuudessa, kuten kytkennät, himmennykset, ohjaukset, ilmastointi, tilannetoiminnot, ryhmittelyt, keskitetysti POIS, paniikkitoiminnot, ikkunakoskettimet, aikaohjaus ja astrotoiminto. Toimintovalikoimaa voidaan joustavasti laajentaa integroimalla Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT sekä monet muut.

Yksinkertainen käyttöönotto ja hallinta

KNX RF- järjestelmä ei vaadi järjestelmälaitteita, kuten mediatoistimia tai jännitteensyöttöä ryhmäkeskuksessa. Sen sijaan LUXORliving IP-RF -huoneohjain yhdistää ohjaukset yhdessä kompaktien painikemoduulien kanssa kytkentää, himmennystä ja kaihtimien ohjausta varten. KNX Data Secure -toiminnon ansiosta langaton viestintä on suojattu tietojen väärinkäytöltä. Smart Start otetaan käyttöön ilmaisella LUXORplug Windows-ohjelmiston avulla. Sitä käytetään LUXORliving IP-RF:n, painikkeiden, LUXORplay-sovelluksen  käyttöönottoon. Etäohjaus on mahdollista turvallisen Theben Cloudin kautta. Lisäksi on mahdollista lisätä ääniohjauksia, mm. Alexa ja Google Assistant.

Litteät painikemoduulit perinteisten uppoasennettavien RF-toimilaitteiden ja painikkeiden sijasta yksinkertaistavat asennusta. Kustannuksia voidaan alentaa merkittävästi ilman järjestelmälaitteita, kuten jännitteensyöttöä ja mediatoistimia. Lisäksi myöhempi integrointi langallisiin KNX-järjestelmiin on mahdollista ongelmitta, varmistaen optimaalisen investointisuojan.

Astu tuetun ympäristön älykkääseen kotiin

LUXORliving Smart Startissa on huomioitu myös toinen seikka: väestörakenteen muutos aiheuttaa sen, että avustusjärjestelmien tarve ja kysyntä kasvaa lähivuosina huomattavasti. Tuetun ympäristön asuminen (Ambient Assisted Living, AAL), jossa on LUXORliving Smart Startin kaltainen langaton järjestelmä, tarjoaa monia mahdollisuuksia helpottamaan jokapäiväistä elämää yksinkertaisin keinoin. Smart Start luo turvaa suojaten asukasta vahingoittumiselta ja kohentaen heidän elämänlaatuaan. Älykkään kodin aloittaminen on LUXORlivingin avulla sekä helppoa että tulevaisuudenkestävää.

I agree that external content may be displayed to me. Personal data can thus be transferred to third party platforms. For more information, please see our privacy policy.