Täydellinen uudiskohteisiin ja jälkiasennuksiin: Theben KNX DALI -himmennystoimilaitteet TP- ja RF-versioina.

KNX-järjestelmien kysyntä yhdessä DALI-valaistuksen ohjauksen kanssa kasvaa jatkuvasti. Thebenin uudet KNX-DALI-himmennystoimilaitteet tarjoavat yksinkertaisen ja kustannustehokkaan vaihtoehdon KNX/DALI-gatewaylle, joka monesti voi olla ylimitoitettu valojen ja valaistusryhmien pienen määrän vuoksi.

DALI-2-sertifioidut uppo-asennettavat himmennystoimilaitteet ovat saatavana KNX-järjestelmiin ja älykotijärjestelmä LUXORliving:iin TP (väylä) ja langattomana RF-versiona. Niitä voidaan käyttää DALI-valaisimien ohjaamiseen niin asuintaloissa kuin toiminnallisissa rakennuksissa, ja ne soveltuvat sekä uudiskohteisiin että jälkiasennuksiin.

DALI-toimilaitteet mahdollistavat vakiovalaisimien ja releiden ohjauksen. Lisäksi tuetaan värisäätöä (RGB ja RGBW) ja DALI Device Type 8 (DT8) -laitteiden värilämpötilan (CCT) säätöä. Yhteensä voidaan ohjata jopa 30:tä liitäntälaitetta. Broadcast-käyttö poistaa aikaa vievään ryhmien määrittelyyn käyttöönottovaiheessa ja valaisimia vaihdettaessa. Kompakti rakenne mahdollistaa sekä pinta- että uppoasennuksen tai asennuksen kattorasioihin ja alaslaskettuihin kattoihin. Kahteen ulkoiseen tuloon voidaan liittää potentiaalivapaita painikkeita, kytkimiä tai lämpötila-anturi.

Tekniset tiedot, toiminnallinen kuvaus ja lisätietoja: