Täydellinen lisäys: LUXORliving-älykotijärjestelmän langattomat toimilaitteet

Theben tarjoaa uusien langattomien toimilaitteiden avulla käytännöllisen mahdollisuuden laajentaa jo olemassa olevaa LUXORliving-Smart-Home-älykotijärjestelmää. Sen avulla voidaan mm. integroida lisärakennuksia tai kohteita kuten esimerkiksi talvipuutarha tai viinitarhat yksinkertaisesti langattomasti jo olemassa olevaan langalliseen järjestelmään. KNX Data Securen-standardin ansiosta kommunikaatio on suojattu manipulaatiolta.

Yleiskatsaus upotettavien langattomien LUXORliving-toimilaitteiden tärkeimpiin ominaisuuksiin:

 • Helppo integroida:
  Uusien langattomien toimilaitteiden ansiosta olemassa olevaa johdollista LUXORliving-älykotijärjestelmää voidaan laajentaa nopeasti. Integroi erilaisia lisärakennuksia ja laajennuksia, esim. talvipuutarha tai ullakko nopeasti ja vaivattomasti.
 • Huippujoustava:
  LUXORliving-medialiittimen kautta voidaan langallisia ja langattomia komponentteja yhdistää helposti toisiinsa. Upotettavien toimilaitteiden integroitujen tulojen ansiosta voidaan painikkeet, ikkunakoskettimet ja lämpötila-anturit yhdistää suoraan.
 • Huipputurvallinen:
  Langattomien toimilatteiden KNX Data Secure -standardin mukainen kommunikaatio takaa huipputurvallisen sekä tehokkaan suojan manipulaatiota vastaan.
 • Optimaalinen investointisuoja:
  KNX-standardien ansiosta voidaan kaikkia LUXORliving-tuotteita käyttää edelleen myös laajennetun KNX-järjestelmän kanssa.

 

Tekniset tiedot, toiminnalliset kuvaukset ja lisätiedot: