Uppoasennettava kellotermostaatti: RAMSES 814 BLE UP

Thebenin kellotermostaatti RAMSES BLE UP asennetaan uppoasennusrasiaan kannen alle. RAMSES BLE UP -laitetta on todella helppo käyttää sovelluksen avulla. Laitetta voi käyttää yhdessä jokaisen tavallisen kytkinjärjestelmän kanssa ja näin ollen soveltuu erilaisiin sisiustusratkaisuihin. 

RAMSES 814 BLE -kellotermostaattien edut yhdellä silmäyksellä:

 • "Näkymätön":
  Kellotermostaatti RAMSES 814 BLE UP sopii kokonaan uppoasennettavan rasian sisään ja sopii näin mitä parhaiten huoneen sisustukseen. Erityisesti kehitetty ohjelma huomioi eri tekijät kuten itsestään kuumenemisen ja ympäristön lämpötilan. Sen vuoksi lämpötilan voi mitata myös painikkeen tai umpinaisen peitelevyn takaa tarkasti.
 • Helppo sovellusohjelmointi:
  Laite on helppo ohjelmoida intuitiivisesti ja valvoa ilman erikoistaitoja, älypuhelimen tai tabletin korkearesoluutioiselle värinäytöllä.
 • Turvallinen manipulaatiota vastaan:
  Paikallisen, ilman internetiä toimivan, Bluetooth-Low-Energy-yhteyden ansiosta tietoja ei tallenneta pilveen ja ne ovat optimaalisesti suojattuja asiatonta käyttöä vastaan. 
 • Helppo asentaa:
  Yksinkertainen asennus ilman lisäosia, kuten väylää tai kytkinlaitteita.
 • Laaja käyttöalue:
  Erilaiset laitevaihtoehdot korvaavat perinteisen termostaatin, esim. sähkölämmittimien yhteydessä, mahdollistavat 0-10 V lämmityksen säädön (lämmittimet, joissa laite/isäntä-toiminto) tai sopivat kaksitehoisiin lämmittimiin.
 • Joustavasti laajennettava:
  Ulkoisen lähdön kautta voidaan liittää vaihtoehtoisesti lattia-anturi, ulkolämpötilamittari, liikeilmaisin tai puhelinyhteys.

 

Tekniset tiedot, toiminnalliset kuvaukset ja lisätiedot: