Pelkistetysti älykäs. Vain LUXOR: Älykäs talotekniikan järjestelmä LUXORliving

LUXORliving on Thebenin pelkistetty talotekniikan järjestelmä, joka tarjoaa kaiken, mikä tekee omakotitalosta mukavan – siitä on karsittu kaikki tarpeeton. Valo päälle, valo pois. Himmennys. Lämmityksen ja sälekaihtimien ohjaus. Nämä ovat tärkeitä. Mikä parasta: Sinun ei tarvitse olla järjestelmäasiantuntija voidaksesi koota, asentaa ja ottaa LUXORlivingin käyttöösi. Yksinkertaisesti erinomainen. LUXORliving.

Tutustu LUXORlivingin toimilaitteisiin ja antureihin

 

Kun aurinko lämmittää aina samaan aikaan puolilta päivin ikkunan edustan, LUXORliving ohjaa sälekaihtimien asentoa ja huolehtii riittävästä varjostuksesta. Erikseen tai ryhmissä – aina täysautomaattinen. Iltaisin LUXORliving jäähdyttää makuuhuoneen miellyttävään 18 °C:n lämpötilaan ja huolehtii siitä, että kylpyhuoneessa on aamuisin kotoisen mukava 22 °C:n lämpötila hyvälle päivän aloitukselle, täydellisesti asukkaiden toiveiden mukaan ja luonnollisesti aina joka huoneessa ja koko talossa.

Syntymäpäiviä ja muita juhlia vietettäessä LUXORliving vaikuttaa tunnelmaan syttyttämällä ja sammuttamalla tai himmentämällä valot. Eikä vain juhlatilaisuuksissa, vaan aina kun talon asukkaat niin haluavat. Lisäksi LUXORliving parantaa säädettävällä läsnäolosimuloinnillaan turvallisuutta. Se simuloi läsnäoloa esimerkiksi valaisimien ja sälekaihtimien samanaikaisella toiminnalla ja pitää siten epätoivotut vieraat tontilta loitolla. Myös itse käyttö on erittäin turvallista – LUXORplayn ja WLANin kautta.

 

LUXORplug on Thebenin vaivaton käyttöönotto-ohjelma. Windows-pohjainen – nopea, turvallinen, vaivaton. Erityistietoja ei tarvita. LUXORplay on iOS- ja Android-kelpoinen sovellus LUXORlivingin mukavaan, turvalliseen ja helppoon käyttöön WLANin kautta. Näin LUXORliving tyydyttää kaikkia käyttäjiä. Jopa sähköasentajia, jotka suorittavat asennustyöt, koska sen käyttöönotto on yhtä helppoa kuin käyttö. LUXORliving – täysin turvallinen, pelkästään älykäs.

 

Kiinnostaako? Saat lisätietoa osoitteesta www.luxorliving.co.uk