Pieni ja tyylikäs: thePiccola mini liike- ja läsnäolotunnistin nyt myös KNX-versiona

thePiccola Mini tunnistinperhe on laajentunut nyt myös KNX-järjestelmiin sopivilla liike- ja läsnäolotunnistimilla. thePiccola Mini KNX mahdollistaa tehokkaasen valaistuksen ohjauksen liikkeen ja kirkkauden perusteella. 

thePiccola KNX Mini tunnistimen tärkeimmät ominaisuudet yhdellä silmäyksellä:

  • Yksinkertainen kattoasennus: Huomattavasti pienempi virtalähde tekee thePiccola Mini liike- ja läsnäolotunnistimien asentamisesta entistäkin helpompaa, erityisesti välikattoihin.

  • Täydellinen kosteisiin tiloihin: Uusi IP55-suojausluokka mahdollistaa luotettavan käytön esimerkiksi kylpyhuoneissa tai suihkutiloissa.

  • Palkittu muotoilu: thePiccola on myös tyylikäs valinta, joka on palkittu German Design Award-palkinnolla.

  • Ihanteellinen pienempiin huoneisiin: Kiitos 45mm pienen anturipään, jossa on 360°:n tunnistusalue ja 8 m:n halkaisija, thePiccola on ihanteellinen pienempiin tiloihin, kuten työpisteisiin, wc-tiloihin, varastoihin, käytäviin tai kosteisiin tiloihin.

  • Lämpötilan tunnistus: Kaksi toimintoa yhdessä laitteessa - huoneen lämpötilan tunnistus sekä liike- ja läsnäolotunnistimet liikkeestä ja kirkkaudesta riippuvaa valaistuksen ohjausta varten

  • Monet kätevät toiminnot: Säädettävä jälkikäyntiaika, opetustoiminto, testitoiminto, päivä-/yökytkentä, tila- ja logiikkatoiminnot, sekä paljon muuta.

  • Yksinkertainen rinnakkaiskytkentä: Jos yhden thePiccola S360-100 liiketunnistimen tunnistusalue ei riitä, kuten käytävillä, useita tunnistimia voidaan kytkeä rinnakkain (master-slave). 

 

Tekniset tiedot, toiminnallinen kuvaus ja lisätietoja:

I agree that external content may be displayed to me. Personal data can thus be transferred to third party platforms. For more information, please see our privacy policy.