theSenda Plug -sovellus

 

Kuka ei ole kokenut tätä: liike- tai läsnäoloilmaisimen asettamiseksi vaaditaan tikkaiden työlästä käyttöä. Ratkaisumme avulla tikkaat ovat menneisyyttä tässä tapauksessa.

theSenda Plug on käyttäjäystävällinen ja ilmainen sovellus liike- ja läsnäoloilmaisimien sekä LED-valojen, joissa on integroitu liiketunnistin, (theLeda D) kätevään ohjelmointiin. Parametrit lähetetään Bluetoothin kautta theSenda B -kaukosäätimeen ja siirretään sieltä automaattisesti infrapunan avulla tunnistimeen. Sillä voidaan asettaa kaikki Thebenin ilmaisimien parametrit ja käyttää niitä helposti, nopeasti ja luotettavasti. Kaikki Thebenin kauko-ohjattavat liikeilmaisimet ja läsnäolotunnistimet ovat esiasennettuja. Ja päivittämällä ilmaisintietokantaa säännöllisesti pysyt aina ajan tasalla.

Tärkeimmät toiminnot yleiskatsauksessa:

  • Joustava ilmaisinhaku ja parametrisointi: Automaattinen ilmaisimen hakujärjestelmä ohjaa asentajan suoraan vastaavaan ilmaisimeen. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää myös suodatintoimintoa. Sen lisäksi ilmaisimia voidaan hakea myös tallennettujen parametrien avulla. Intuitiivisen käyttäjäliittymän avulla voidaan kaikki ilmaisimet ohjelmoida muutamalla klikkauksella. Laajat graafiset ja teksteihin liittyvät aputoiminnot sekä animaatiot tukevat parametrisointia. Ennen kaikkea kun kyseessä on ilmaisimet, joiden toimintasäde on erityisen laaja, kuten esim. DALI-läsnäolotunnistimien, theSenda Plug helpottaa ja nopeuttaa ohjelmointia.

  • Parametrit voidaan tallentaa ja nimittää asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tämä helpottaa uutta käyttöä, esim. käytettäessä laitteita eri rakennuksissa. Parametrit voidaan myös laatia etukäteen theSenda Plug:lla ja siirtää myöhemmin käyttöönoton yhteydessä. Parametrit voidaan siirtää arkistointia ja hallintoa varten, esimerkiksi sähköpostilla.

  • Täydellistä yhteistyötä theSenda B -kauko-ohjauksen avulla: Sillä aikaa, kun ilmaisimien parametrisointi suoritetaan theSenda Plug App -sovelluksen kautta, ohjelmoidut tiedot siirretään theSenda B -kauko-ohjauksen kautta infrapunasäteen avulla kulloiseenkin ilmaisimeen. Sovelluksen ja kauko-ohjauksen väliseen kommunikointiin käytetään Bluetoothia. Ja parasta: theSenda B tarjoaa integroidun luksimittarin, jonka avulla valoa voi mitata helposti ja kätevästi. Mitatut luksiarvot lähetetään takaisin Bluetoothin kautta theSenda Plugiin. Kauko-ohjauslaitetta voidaan käyttää myös käyttäjän kaukosäätimenä. Kauko-ohjauslaite on aina saatavilla, kun sitä säilytetään mukana toimitetussa seinä- ja pöytäpitimessä.