Porrasvalon ajastimet

Portaiden ajastinkytkin DIN-kiskoon tai uppoasennukseen asennettavaksi

The Portaiden valon aikakytkin ELPA 8 on klassikko portaikkojen valoajastimien joukossa yli 30 miljoonalla laitteella. Theben-portaiden valon aikakytkimet voidaan asentaa DIN-kiskoon tai uppoasennettavaksi. Valikoima sisältää myös elektronisia portaikkovalojen ajastimia, joissa on nollapistekytkimet lisääntyneiden LED-kuormien kytkemiseen, monijännitetulo, portaattomasti säädettävä käyntiaika (0,5-20 minuuttia) ja sammutusvaroitus kaikille elektronisille malleille.

Portaiden ajastinkytkin

Theben ELPA-portaiden valon aikakytkimet ovat alkuperäisiä. Portaiden valon aikakytkin on saatavana DIN-kiskoversiona (elektroninen tai sähkömekaaninen) tai uppoasennuksena (elektroninen). Käyttöaikaa voidaan säätää portaattomasti välillä 0,5 - 20 minuuttia. Monet ELPA-mallit on varustettu monijännitetulolla ja käytännöllisellä sammutusvaroituksella. Tämä osoittaa, että valo sammuu pian ja suojaa äkilliseltä pimeydeltä. Lisäksi LED-valojen sammutuksen esivaroitus on optimoitu. Kaikissa elektronisissa portaikkovalojen aikakytkimissä on nollan ylityskytkin. Tämä suojaa relekontaktia ja lamppuja, mikä pidentää niiden käyttöikää.

ELPA 8:
Sähkömekaaninen Portaiden valon aikakytkin ELPA 8 Theben on klassikko tässä tuotesegmentissä: yli 30 miljoonaa ELPA 8 -laitetta on löytänyt tiensä asiakkaiden luo. ELPA 8 -laitteissa on 3/4-johdin, jossa on liitäntä lattiavalaistukseen ja vaihtokytkin pysyvää valoa varten. Synkroninen moottorikäyttö tarjoaa maksimaalisen luotettavuuden. Absoluuttinen asteikko mahdollistaa helpon ajan asettamisen ja viiveajan suoran lukemisen. Tarkat kytkentäajat taataan tarkkuusmekaniikan ansiosta.   

ELPA 1.3.6.7:
Kaikki elektroniset ELPA-portaiden valoajastimet, kuten ELPA 6 plus, mahdollistavat jopa 600 W:n suuret LED-kytkentäkuormat. ELPA 6 plus on erityisesti suunniteltu LED-lamppujen käyttöön, joissa on varhainen sammutusvaroitus. Energiansäästölamppujen Theben ELPA 6:n tapaisen kaksoisimpulssin sijaan ELPA 6 plus käyttää laajennettua yksittäistä impulssia. Näin poiskytkennän esivaroitus näkyy luotettavasti. Tämä vähentää päällekytkentäkertojen määrää ja suojaa myös kytkettyjä LED-lamppuja. Tämä kannattaa erityisesti porrashuoneissa, koska usein lyhyessä ajassa käynnistyy paljon ja on olemassa vaara, että lamppu tai elektroninen liitäntälaite vioittuvat.

Monitoimilaitteena elektroninen ELPA 6 plus tarjoaa kymmenen toimintoa, jotka voidaan asettaa laitteen etupuolelle, kuten pitkäkestoinen toiminta ja jatkuva valo. Tämän ansiosta porrasvalon aikakytkin soveltuu monenlaisiin sovelluksiin, esimerkiksi kerrostalojen portaikoihin, yhteistiloihin tai toiminnallisiin ja liikerakennuksiin. Alhainen, vain 0,3 watin valmiusteho takaa korkean energiatehokkuuden.