Hämäräkytkimet

Analogiset tai digitaaliset hämäräkytkimet

Analogiset ja digitaaliset hämäräkytkimet kytkeä valo päälle tai pois asetetun kirkkausarvon mukaan. Laitteet ovat saatavana DIN-hattukiskolaitteina ajastimella tai ilman, mukaan lukien pallotestattu sisäänrakennettu anturi ja pinta-asennettava anturi. Laitteet soveltuvat myös seinä- tai mastoasennukseen.

Hämäräkytkin

Theben analogiset ja digitaaliset hämäräkytkimet kytkevät valon päälle tai pois asetetun kirkkausarvon mukaan. Esimerkiksi kuntien ja kuntien katuvalaistusta voidaan ohjata energiatehokkaasti. Theben hämäräkytkimet ovat DIN-kypäräkiskolaitteita leveydellä 1-2 TE tai seinäasennukseen tai mastoon suoraan katuvalaisimeen.

Analogiset hämäräkytkimet tarjota ulkoisia pinta-asennettavia tai sisäänrakennettuja valoantureita toimituksen mukana. Kiinteä päälle- ja poiskytkentäviive estää salaman, auton ajovalojen yms. aiheuttamat vialliset kytkennät. Nollapistekytkentä mahdollistaa releystävällisen kytkennän ja suuret lamppukuormat. Laaja valoalue 2 - 2000 luksia on portaattomasti säädettävissä.

Digitaaliset hämäräkytkimet integroidulla ajastimella (viikkoajastin) sopivat julkisten tilojen, kuten koulujen tai yliopistojen, valaistukseen. Tässä voidaan ottaa huomioon esimerkiksi tuntiajat, vapaapäivät ja yleiset vapaapäivät valaistuksen ohjauksessa. Digitaalisia hämäräkytkimiä on saatavana 1- tai 2-kanavaisina laitteina, ja ne mahdollistavat jopa neljän anturin tai jopa kymmenen laitteen liittämisen anturia kohden. Ajan synkronointi on mahdollista ulkoisen GPS- tai DCF-antennin kautta. Laitteet voidaan ohjelmoida kätevästi sovelluksen kautta. Ohjelmien väärentämisen estävä lähetys tapahtuu Bluetooth Low Energy OBELISK top3 donglen kautta. 

Digitaaliset hämäräkytkimet laajentavat analogisten laitteiden toimintojen valikoimaa lisätoiminnoilla, kuten erikseen säädettävä kytkentäkirkkaus ja päälle- ja poiskytkentäviive, testitoiminto ja erikois-/lomaohjelma (pieni vuosiohjelma). Kirkkauden säätöalue on 1-99 000 luksia.

LUNA 126 tähti E:
The LUNA 126 star E hämäräkytkin Thebenilta integroidulla valotunnistimella on ihanteellinen LED-valoille korkeiden jopa 360 W:n kapasitiivisten kytkentäkuormien ansiosta. Kun tulee pimeää, se kytkee valaistuksen päälle asetetusta luksiarvosta riippuen. Esimerkiksi parkkipaikoilla, tehostevalaistukseen rakennusten ympärillä, näyteikkunoihin tai suuntavaloihin. Kun valo syttyy, se sammuttaa valot automaattisesti. Hämäräkytkin varmistaa enemmän tehokkuutta ja joustavuutta valonhallinnassa ja samalla parantaa turvallisuutta. Kompakti laite integroidulla valoanturilla ja suurella, noin 180°:n tulokulmalla tarjoaa kiinteän päälle- ja poiskytkentäviiveen. Tämä estää esimerkiksi salaman ja auton ajovalojen aiheuttamat vialliset kytkennät. Lux-arvo voidaan asettaa ulkopuolelta avaamatta laitetta. Suojausluokka IP55 takaa luotettavan käytön tuulessa ja säässä.