Käyttötuntilaskurit

Analoginen tai digitaalinen käyttötuntilaskuri

Analogiset ja digitaaliset tuntimittarit Theben-tuotteita on saatavana paneeli-, seinä- tai DIN-kiskoon (2 hv) asennettavaksi. Valitse analogiset laitteet 230 V AC, 10-80 V DC tai 24 V AC käyttöjännite tai digitaaliset laitteet EEPROM-muistilla (110–240 V AC tai 24–240 V AC tai 12–150 V DC)..

Tuntimittari

Theben analogiset ja digitaaliset tuntimittarit mittaavat tarkasti ja luotettavasti kaupan, teollisuuden ja maatalouden koneiden käyttötunnit. Laitteet soveltuvat etupaneeliasennukseen, seinäasennukseen pistokealustan avulla tai 35 mm DIN-kiskoon (2 hv) asennettavaksi. Sen lisäksi, että Theben tuntimittarit ovat helppolukuisia, niille on ominaista pitkä käyttöikä.

Analoginen tuntimittari on synkroninen moottorikäyttö 230 V AC käyttöjännitteellä. Lisäksi saatavilla on versioita 10-80 V DC ja 24 V AC sekä tasajännitteellä varustetut versiot kvartsiohjatulla askelmoottorilla. Etupaneelin asennuslaitteet käyttävät pikakiinnitystä tai puristuskiinnitystä enintään 10 mm seinäpaksuuteen asti.  Sisäänrakennettuja jakolaitteita (2 hv) voidaan käyttää myös pinta-asennukseen (suljettava) lisäliitinkannella. Paneeliasennus asennussarjalla on myös mahdollista.

Digitaalinen tuntimittari käytä EEPROM-muistia käyttöajan luotettavaan tallentamiseen - myös sähkökatkon sattuessa. Saatavilla on myös kvartsiohjattuja versioita. Laitteita on saatavana erilaisilla asennusaukoilla (22 x 45 mm, 45 x 45 mm) tai DIN-kiskoon asennettavilla (35 x 45 mm). 7-numeroinen, suurikontrastinen LCD-näyttö varmistaa helpon luettavuuden. Kiinnitys on mahdollista 5 mm seinäpaksuuteen asti.