Pistorasia

Analoge Zeitschaltuhren für die Steckdose

Analoge Zeitschaltuhren für die Steckdose sind schnell und einfach über Schaltsegmente programmiert und schalten zuverlässig und energiesparend Ihre Lampen, Küchengeräte oder anderer Verbraucher. Theben bietet Zeitschaltuhren für die Steckdose – auch bekannt als „theben-timer “ mit Tages- oder Wochenprogramm. Analoge Zeitschaltuhren für die Steckdose im Überblick:

Analogiset ajastimet DIN-kypäräkiskoon, seinäkiinnitykseen tai pistorasiaan.

Theben analogiset ajastimet voidaan asentaa hatun kiskoon, kiinnittää seinään tai asentaa etupaneelin asennussarjan kanssa. Voit valita mekaanisten ajastimien välillä päiväohjelmilla, viikkoohjelmilla tai 60 minuutin ohjelmilla. Analoginen ajastin ohjelmoidaan käyttämällä välilehtiä tai vaihtosegmenttejä.

Analogiset ajastimet DIN-kypäräkiskoon(1-3 hv)tai seinäasennukseen tai etupaneelin asennus ohjelmoidaan kytkentäsegmenttien tai -kielekkeiden avulla. Riippumatta siitä, etsitkö ajastinta 60 minuutin ohjelmalla, päiväohjelmalla, viikko- tai sulatusohjelmalla, asetukset voidaan lukea nopeasti ja muuttaa nopeasti ja helposti. Mekaaniset ajastimet ovat saatavilla tehoreservillä tai ilman.

Analogiset ajastimet
Schuko-pistorasiat voidaan ohjelmoida nopeasti ja helposti kytkentäsegmenteillä. Mekaaniset pistorasiaajastimet kytkevät valaisimia, keittiölaitteita, akvaarion valaistusta tai muita kuluttajia luotettavasti ja energiaa säästävästi. Theben tarjoaa ajastimia pistorasioihin, joissa on päivittäinen tai viikoittainen ohjelma sisä- tai ulkokäyttöön (IP44-luokituksen ansiosta) ja joissa on parannettu suoja vahingossa tapahtuvaa kosketusta vastaan (safety-plus). theben-timer 26: Herätyskellot, kahvinkeittimet tai akvaariot, televisiot tai joulukuusenvalot, WLAN-reitittimet tai puheavustajat, kuten Amazon Alexa: theben-timer 26:lla voidaan kytkeä päälle ja pois luotettavasti monenlaisia kuluttajia. Jokainen lomaileva ohjelmoi taloon useita laitteita eri aikoina ja luo yksinkertaisen läsnäolosimulaation, kuten nykyaikaiset älykodin järjestelmät tarjoavat: talo näyttää ulkopuolelta asutulta ja on suojattu murroilta. Lisämukavuuden lisäksi theben-timer 26 vähentää myös energiankulutusta, koska laitteet eivät vaadi virtaa kuluttavaa valmiustilaa. Legendaarista theben-timeria on myyty tähän mennessä yli 33 miljoonaa kappaletta.