Seinäasennus

Analoge Zeitschaltuhren für die Wandmontage

Bei den analogen Zeitschaltuhren von Theben für die Wandmontage haben Sie die Wahl zwischen Tagesprogramm, Wochenprogramm oder 60-Minuten-Programm. Die Programmierung erfolgt über Steckreiter oder Schaltsegmente: es spielt keine Rolle, ob Sie eine Zeitschaltuhr mit Wochenprogramm oder eine mit Abtauprogramm suchen, die Einstellungen lassen sich schnell ablesen und unkompliziert ändern. Analoge Zeitschaltuhren für die Wandmontage im Überblick:

Analogiset ajastimet DIN-kypäräkiskoon, seinäkiinnitykseen tai pistorasiaan.

Theben analogiset ajastimet voidaan asentaa hatun kiskoon, kiinnittää seinään tai asentaa etupaneelin asennussarjan kanssa. Voit valita mekaanisten ajastimien välillä päiväohjelmilla, viikkoohjelmilla tai 60 minuutin ohjelmilla. Analoginen ajastin ohjelmoidaan käyttämällä välilehtiä tai vaihtosegmenttejä.

Analogiset ajastimet DIN-kypäräkiskoon(1-3 hv)tai seinäasennukseen tai etupaneelin asennus ohjelmoidaan kytkentäsegmenttien tai -kielekkeiden avulla. Riippumatta siitä, etsitkö ajastinta 60 minuutin ohjelmalla, päiväohjelmalla, viikko- tai sulatusohjelmalla, asetukset voidaan lukea nopeasti ja muuttaa nopeasti ja helposti. Mekaaniset ajastimet ovat saatavilla tehoreservillä tai ilman.

Analogiset ajastimet
Schuko-pistorasiat voidaan ohjelmoida nopeasti ja helposti kytkentäsegmenteillä. Mekaaniset pistorasiaajastimet kytkevät valaisimia, keittiölaitteita, akvaarion valaistusta tai muita kuluttajia luotettavasti ja energiaa säästävästi. Theben tarjoaa ajastimia pistorasioihin, joissa on päivittäinen tai viikoittainen ohjelma sisä- tai ulkokäyttöön (IP44-luokituksen ansiosta) ja joissa on parannettu suoja vahingossa tapahtuvaa kosketusta vastaan (safety-plus). theben-timer 26: Herätyskellot, kahvinkeittimet tai akvaariot, televisiot tai joulukuusenvalot, WLAN-reitittimet tai puheavustajat, kuten Amazon Alexa: theben-timer 26:lla voidaan kytkeä päälle ja pois luotettavasti monenlaisia kuluttajia. Jokainen lomaileva ohjelmoi taloon useita laitteita eri aikoina ja luo yksinkertaisen läsnäolosimulaation, kuten nykyaikaiset älykodin järjestelmät tarjoavat: talo näyttää ulkopuolelta asutulta ja on suojattu murroilta. Lisämukavuuden lisäksi theben-timer 26 vähentää myös energiankulutusta, koska laitteet eivät vaadi virtaa kuluttavaa valmiustilaa. Legendaarista theben-timeria on myyty tähän mennessä yli 33 miljoonaa kappaletta.