Vrk/vko-ohjelma

Tuotesuodatin avaa sulje


5 Tulokset , Suodatin (0)

SELEKTA 070 top3 UP (Tuotenro 0700130)

 • Digitaalinen astro-ajastin viikko-ohjelmalla piiloasennettavalla seinäasennuksella
 • 1 kanava
 • Sovellusohjelmointi mahdollista
Lisätietoa

TR 030 top3 UP (Tuotenro 0300130)

 • Digitaalinen kellokytkin viikko-ohjelmalla piiloasennettavalle seinäasennukselle
 • 1 kanava
 • Sovellusohjelmointi mahdollista
Lisätietoa

TR 635 top2 (Tuotenro 6350100 / Sähkönumero 2607730)

 • Digitaalinen kellokytkin viikko-ohjelmalla
 • 1 kanava
 • Tekstipohjainen käyttäjän ohjaus näytöllä
Lisätietoa

TR 636 top2 (Tuotenro 6360100 / Sähkönumero 2607731)

 • Digitaalinen kellokytkin viikko-ohjelmalla
 • 2 kanavaa
 • Tekstipohjainen käyttäjän ohjaus näytöllä
Lisätietoa

TR 684-1 top2 (Tuotenro 6840100 / Sähkönumero 2607629)

 • Digitaalinen kellokytkin viikko-ohjelmalla
 • 1 kanava
 • Kellokytkin asennettavaksi säätö- ja ohjauslaitteisiin
Lisätietoa

Digitaaliset ajastimet DIN-kiskoon, seinäasennukseen tai pistorasiaan.

Theben digitaaliset ajastimet soveltuvat mallista riippuen asennettavaksi DIN-kiskoon tai seinälle sekä etupaneeliasennukseen. Saatavilla on myös digitaalisia pistorasiaajastimia. Viikko-, vuosi- ja astro-ohjelmalla varustetut laitteet eivät jätä toivomisen varaa. LAN- tai pilviohjauslaatikot mahdollistavat aika- ja astro-ohjelmien keskitetyn siirron yksittäisille tai ryhmiteltyille laitteille – täydellinen esimerkiksi ketjukauppoihin.   

Digitaaliset ajastimet DIN-kiskoon (1-4 TE) ovat saatavilla viikko-, vuosi- ja astro-ohjelmalla. Laitteet, joissa on astro-ohjelma ja/tai vuosiohjelma ja säilytettävät juhlapyhät, sopivat ihanteellisesti katu- tai näyteikkunavalaistuksen energiatehokkaaseen hallintaan, julkisten rakennusten lukitusjärjestelmien hallintaan tai koulujen taukosignaaliin. Ajastimet voidaan ohjelmoida kätevästi uudelleen sovelluksella ja Bluetooth-etäkäytöllä dongleilla. Yhdessä GPS/GNSS- tai DCF-antennin kanssa vastaavat laitteet synkronoivat itsensä täysin itsenäisesti. GPS/GNSS:n käyttö mahdollistaa myös tarkan paikanmäärityksen astro-ohjelmalle.

Digitaaliset ajastimet seinäasennukseen (uppoasennus tai seinäasennus tai etupaneeliasennus) ovat saatavilla 1- tai 2-kanavaisina laitteina. Ajastimet voidaan ohjelmoida kätevästi sovelluksella ja Bluetooth-etäkäytöllä dongleilla. Asetukset, kuten pulssiohjelma tai sykliohjelma, voidaan ohjelmoida kätevästi näytössä näkyvän tekstisuuntaisen käyttäjän kehotteen avulla. Sovellusten ohjelmointi on myös mahdollista joillakin laitteilla. Kaikissa digitaalisissa kellokytkimissä on automaattinen kesä-/talviajan vaihto. Aika (CET) on esiasetettu tehtaalla.

Digitaaliset pistorasiaajastimet varten Schuko pistorasiat ovat saatavilla viikoittain ohjelmalla tai astro-ohjelma saatavilla. 1-kanavaiset laitteet ohjelmoidaan kätevästi sovelluksella, ja ajastinohjelmien luvaton siirto tapahtuu OBELISK top 3 donglella. Kaikki digitaaliset pistorasiaajastimet tarjoavat kattavat mukavuustoiminnot, kuten automaattisen kesä-/talviajan vaihdon, satunnaisohjelman tai jatkuvan ON/OFF-kytkennän. Astro-ohjelmalla terraarion valaistus voidaan sovittaa päivänvaloon sellaisena kuin se näkyy terraarion asukkaiden alkuperäpaikalla.

Theben LAN -ohjauskotelon TC 649 avulla yritykset voivat lähettää aika- ja astro-ohjelmia yksittäisille tai ryhmiteltyille laitteille. Lähetys tapahtuu tehokkaasti ja turvallisesti ohjauskeskuksesta lähiverkon kautta – ilman, että työntekijöiden tarvitsee työskennellä laitteiden parissa paikan päällä. Päivitykset, toiminnot sekä aika- tai astro-ohjelmat voidaan välittää keskitetysti kuluttajille - täydellinen toimipisteille ja yrityksille, joilla on useita hajautettuja toimipaikkoja. Yksittäisiä laitteita voidaan määrittää mihin tahansa laiteryhmään. Vuosittaisilla toiminnoilla voidaan joustavasti ohjelmoida kertaluonteisia tai toistuvia tapahtumia.