Loistavan monipuolinen Theben liike- ja läsnäolotunnistin theMura

(Haigerloch, 01 Marraskuuta 2019) Theben AG lanseerasi uudet theMura 2- ja 3-johdin seinälle asennettavat liike- ja läsnäolotunnistimet. Valinnaisten peitelevyjen ansiosta seinätunnistimet soveltuvat monien  johtavien valmistajien kalustesarjoihin.

Uudet theMura seinätunnistimet sopivat erinomaisesti energiatehokkaaseen valaistuksenohjaukseen esimerkiksi käytävillä, porraskäytävillä, kellareissa ja WC-tiloissa. Ne ovat saatavina liike- ja läsnäolotunnistimina. 2-johdin tunnistimet sopivat erityisesti remonteissa ja muutostöiden yhteydessä käytettäviksi yhdessä Thebenin valmistamien porrasvaloajastimien kanssa. 3-johdin tunnistimia käytetään uusissa rakennuksissa, ja ne ovat erityisen hyödylliset läsnäolotunnistimina käytännnöllisine lisätoimintoineen. Theben peitelevyn lisäksi, saatavissa myös laaja yleisesti käytettävissä olevien kalustesarjojen kirjo, joka mahdollistaa useiden valmistajien kuten Berkerin, Busch-Jaegerin, Jungin, Mertenin(Schneider), Giran, Legrandin ja Fellerin kalustesarjojen käyttöä.

Niiden erityisen matalan ja kauniin muotoilun ansiosta theMura liike- ja läsnäolotunnistimet ovat tyylikkäitä kaikkialla. Kattava 14 x 17 metrin tunnistusalue ja sen joustava laajennus lisätunnistimien avulla tarjoaa jokaiselle käyttötavalle sopivan ratkaisun. Integroidun painikkeen avulla valaistus voidaan kytkeä käsin päälle tai pois päältä. Kaikki perusasetukset voidaan tehdä suoraan laitteessa.

theMura läsnäolotunnistimen lisätoiminnot
Kaukosäätimen theSenda B käyttö yhdessä ilmaisen ladattavan theSenda Plug sovelluksen kanssa mahdollistaa kaikkien toimintojen hyödyntämisen. Esimerkiksi integroidun opastusvalon asettamisen, akustiikkatoiminnon tai jopa pitkäaikaistoiminnon aktivoinnin. Lisättävän erillisen kytkimen avulla, voidaan lisäksi integroida lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointisovellukset. Lisäksi ulkoisia painikkeita voi yhdistää tunnistimien kanssa.

Lataa lehdistötiedote ja kuvat