Älykästä asumista lisäarvoin: SchwörerHaus luottaa Theben LUXORLivingiin

(Hohenstein-Oberstetten/ Haigerloch, 25 Marraskuuta 2019) Ne jotka suunnittelevat uutta rakennusta, tekevät lukuisia päätöksiä, joilla on vaikutus kauas tulevaisuuteen. Esimerkiksi älykkään kodin sovelluksia on suositeltavaa suunnitella jo varhaisissa suunnitteluvaiheissa– mieluiten järjestelmäratkaisulla, jota voidaan helposti laajentaa ja muokata. Kaksi premium-kumppania SchwörerHaus ja Theben ovat yhdistyneet, tarjoten korkealaatuisia ja tulevaisuudenkestäviä ratkaisuja yhdessä. Uudessa Schwörer mallitalossa LUXORliving-älykäs kotijärjestelmä todistaa arvonsa, joustavuutensa ja tehokkuutensa.

Älykäs tekniikka tekee arjesta mukavampaa, turvallisempaa ja auttaa säästämään energiaa. Tyypillinen asunnonomistaja haluaa teknisen ratkaisun, joka on laajennettavissa, luotettava ja intuitiivinen käytettävä. Theben tarjoaa tämän LUXORliving avulla. Järjestelmä perustuu todistettuun ja tehokkaaseen KNX-standardiin ja sen kaikkiin etuihin, mutta on paljon helpompaa ohjelmoida, käyttää ja helpompi talonomistajille. Järjestelmä keskittyy älykkään asumisen tärkeimpiin toimintoihin, joilla on lisäarvoa: Valaistuksen kytkeminen ja himmentäminen, lämmityksen säätäminen, varjostuksen esimerkiksi markiisien hallinta, IP-kameroiden reaaliaikaisten kuvien näyttäminen ja paljon muuta.

Helppo käyttää ja hyväksytty ratkaisu

Tämä vakuutti SchwörerHaus:n rakennusalan asiantuntijat: Laadukkaan rakentamisen asiantuntija tarjoaa nyt LUXORlivingin kaikille uusille rakennuksille, joka integroituu saumattomasti kodin yleiseen suunnitteluun. Tällä tavalla asunnonomistajat hyötyvät kaikista mukavuuksien ja turvallisuuden eduista heti, kun he muuttavat sisään – ja voi tehdä laajennuksia milloin tahansa avoimen KNX-standardin ansiosta.

Uusi Schwörer näyttelytalo ja LUXORliving

Yhteistyön etuja esittelee viimeisin Schwörer-näyttelytalo yrityksen pääkonttorissa Oberstettenissä: Moderni bungalow tarjoaa korkeimman tason mukavuuden ja avoimen pohjaratkaisun, yhdessä tasossa 105 neliömetriä.
Tässä ”energiatehokkaassa rakennuksessa 55” on aurinkosähköjärjestelmä katolla, ja Theben LUXORliving asennus. Tämän järjestelmän avulla voit hallita valaistusta, kaihtimia, markiiseja ja myös lämmitysjärjestelmää kätevästi tablet-laitteelta tai älypuhelimelta - jopa matkalla ollessasi.

Älykäs asuminen korkealla turvallisuudella

Schwörerin ja Thebenin rakennustekniikan komponentit kulkevat käsi kädessä – johdonmukainen järjestelmä, joka tarjoaa asukkaille korkean asumismukavuuden ja energiansäästön.
Toinen tärkeä näkökohta on rakennustekniikan turvallisuus: Theben on saanut VDE-sertifikaatin LUXORlivingin tietoturvasta. Tämän avulla loppukäyttäjä voi luottaa kattavaan tietoturvaan tietojen väärinkäytöstä ja hakkeroinnista.

 

Lataa lehdistötiedote ja kuvat