Läsnäolotunnistin


5 Tulokset

theRonda P360-330 DALI UP WH (Tuotenro 2080045 / Sähkönumero 2607691)

 • Passiivinen infrapuna-läsnäolotunnistin kattoasennukseen, DALI-2 -sertifioitu
 • Pyöreä tunnistusalue 360°, maks. Ø 24 m
 • Maks. 3 valaisinkanavaa DALI-2 osoitteiden määritykselle
Lisätietoa

theRonda P360-110 DALI UP WH (Tuotenro 2080040 / Sähkönumero 2607685)

 • Passiivinen infrapuna-läsnäolotunnistin kattoasennukseen, DALI-2 -sertifioitu
 • Pyöreä tunnistusalue 360°, maks. Ø 24 m
 • 1 valaisinkanava DALI-2 broadcast
Lisätietoa

theRonda S360-110 DALI UP WH (Tuotenro 2080580 / Sähkönumero 2607679)

 • Passiivinen infrapuna-läsnäolotunnistin kattoasennukseen, DALI-2 -sertifioitu
 • Pyöreä tunnistusalue 360°, maks. Ø 8 m
 • 1 valaisinkanava DALI-2 broadcast
Lisätietoa

thePassa P360-221 DALI UP WH (Tuotenro 2010340 / Sähkönumero 2606674)

 • Passiivinen infrapuna-läsnäolotunnistin kattoasennukseen, DALI-2 -sertifioitu
 • Suorakaiteen muotoinen tunnistusalue käytäville ja varastokäytäville
 • Tunnistusalue 2 erikseen päälle- ja poiskytkettävällä tunnistusalueella, kumpikin 15 x 5 m (yhteensä 30 x 5 m)
Lisätietoa

theRonda P360 DALI-2 HCL UP WH (Tuotenro 2080095 / Sähkönumero 2607060)

 • Toimintakuvaus - DALI-2 Room Solution
 • DALI-2 Room Solution tarjoaa uusia toimintoja kuten HCL-toiminnon(Human Centric Lighting/ihmiskeskeinen valaistus), TW/RGB-toiminnon, aikaohjattuja toimintoja ja muita
 • Yksittäistilaratkaisua varten saatavilla kaikki avainkomponentit yhdeltä toimittajalta (läsnäoloilmaisin, kytkentätoimilaite, painikeliitäntä) sekä sovellusta varten
Lisätietoa

DALI-2 läsnäolotunnistimet

Theben sertifioidut DALI-2 läsnäolotunnistimet tarjoavat laajan valikoiman sovelluksia läsnäolosta riippuvaiseen valaistuksen ohjaukseen. Osoitteistettavat DALI-2-läsnäoloilmaisimet mahdollistavat jopa kolmen valaistusryhmän joustavan osoittamisen yhdelle DALI-linjalle, jossa on vakiovalonsäätö ja suuntausvalo. Laitteissa on 2- tai 3-kanavainen sekavalomittaus. Lisäksi painikkeet voidaan määrittää kätevästi yksittäisille valaistusryhmille kauko-ohjaimella tai painikkeella. Tuotevalikoima sisältää läsnäolotunnistimet värilämpötilan säätöön HCL-sovelluksia varten, 1-kanavaiset broadcast-läsnäolotunnistimet ja erityiset käytäväläsnäolotunnistimet, joissa on suorakulmainen tunnistusalue. Tunnistusaluetta on myös mahdollista laajentaa master/master- tai master/sensor-rinnakkaiskytkennällä. Kaikkia DALI-2 läsnäolotunnistimia voidaan ohjata kauko-ohjatusti, ja ne voidaan asentaa (lisävarusteiden avulla) kattoon, uppoasennukseen tai pinta-asennukseen.

Seuraavassa on joitakin kohokohtia Theben laajasta sertifioitujen DALI-2 läsnäolotunnistimien valikoimasta:

theRonda P360 DALI-2 HCL UP:
DALI-2-sertifioitu läsnäolotunnistin (Application Controller, Single Master) kattoasennukseen (uppoasennus) tai pinta-asennukseen lisävarusteiden avulla. DALI-2 läsnäolotunnistimen tunnistusalue on pyöreä 360° (24 m 3 m:n asennuskorkeudella). Tunnistusaluetta voidaan laajentaa DALI-2 läsnäolotunnistimilla. Ronda P360 DALI-2 HCL UP mahdollistaa värilämpötilan säädön HCL-konsepteja varten ja tarjoaa RGBW-toiminnallisuuden sekä integroidun ajastimen aikaohjattuja toimintoja varten. Laitteella voidaan ohjata enintään 64 EKG:tä. Sovelluksen kautta voidaan määrittää 4 valaistusryhmää sekä 4 kytkentäryhmää ja 2 läsnäoloryhmää. Lisäksi sovelluksen kautta voidaan integroida jopa 4 DALI-painikeliitäntää (16 painiketta). Master-laitteessa on integroitu DALI-syöttö ulkoisia DALI-laitteita varten, jonka taattu virta on 150 mA. Kirkkauden säätöalue on 10 - 3 000 luksia, seuranta-aika on 10 s - 120 minuuttia. Kohtaukset voidaan suunnitella minkä tahansa EKG:n kanssa ja kutsua esiin kaukosäätimellä tai painikkeella. DALI-2-läsnäoloilmaisimessa on myös laajat mukavuustoiminnot, kuten itseoppiva ylitysaika, lyhytaikainen läsnäolo, teach-in-toiminto, valittavissa oleva ohjausnopeus, toiminta täysin tai puoliautomaattisena ja testitoiminto.

theRonda P360-110 DALI UP:
DALI-2-sertifioitu broadcast-läsnäoloilmaisin kattoasennukseen (uppoasennus) tai pinta-asennukseen lisävarusteiden avulla. Yksikanavainen DALI-2-lähetyksen läsnäolotunnistin, jossa on yksi painiketulo, tarjoaa pyöreän 360°:n tunnistusalueen (24 m 3 m:n asennuskorkeudella). Tunnistusaluetta voidaan laajentaa klassisilla laajennuksilla. Laitteella voidaan ohjata enintään 50 EKG:tä. Suunnitteluvapauden maksimoimiseksi voidaan käyttää tavanomaisia painonappeja, jotka liitetään suoraan ilmaisimeen. Manuaalinen ohitus on mahdollista kaukosäätimellä tai painikkeella. Kirkkauden säätöalue on 10 - 3 000 luksia, seuranta-aika on 10 s - 120 minuuttia. DALI-2 läsnäolotunnistinta voidaan käyttää "kytkentä"- tai "jatkuva valonsäätö"-tilassa, jossa on valmiustila-toiminto. Lisäksi siinä on lukuisia mukavuustoimintoja, kuten itseoppiva ylitysaika, lyhytaikainen läsnäolo, sisäänopettamistoiminto, valittavissa oleva ohjausnopeus, toiminta täysin tai puoliautomaattisena ja testitoiminto.

thePassa P360-221 DALI UP:
DALI-2-sertifioitu läsnäolotunnistin kattoasennukseen (uppoasennus) tai pinta-asennukseen lisävarusteiden avulla. DALI-2 läsnäolotunnistimessa on suorakulmainen 360°-tunnistusalue (30 x 4,5 m 3 m:n asennuskorkeudella), jossa on 2 tunnistusaluetta, jotka voidaan kytkeä päälle ja pois päältä erikseen. Tämän vuoksi se soveltuu erityisen hyvin käytettäväksi käytävillä, käytävillä ja varastokäytävillä (käytäväilmaisimet). Tunnistusaluetta voidaan laajentaa kytkemällä useita läsnäolotunnistimia rinnakkain (master/master tai master/sensor). Passa P360-221 DALI UP tarjoaa 2 valokanavaa (DALI-2-osoitettavissa) tai 1 valokanava DALI-2 broadcast. Kaukosäätimellä valaistusryhmät voidaan helposti määrittää ja painikkeet voidaan joustavasti määrittää haluttuun valaistusryhmään. Tavanomaisia painonappeja voidaan käyttää, mikä antaa suunnittelulle mahdollisimman suuren vapauden. Manuaalinen ohitus voidaan tehdä kaukosäätimellä tai painikkeella.  Kirkkauden säätöalue on 10-3 000 luksia, seuranta-aika on 10 s - 120 minuuttia. Kohtaukset voidaan suunnitella minkä tahansa EKG:n kanssa ja kutsua esiin kaukosäätimellä tai painikkeella. Käytävien DALI-2-läsnäoloilmaisimessa on myös laajat mukavuustoiminnot, kuten kohtaukset, itseoppiva ylitysaika, lyhytaikainen läsnäolo, sisäänopettamistoiminto, valittavissa oleva ohjausnopeus, toiminta täysin tai puoliautomaattisena ja testitoiminto.